Andreea Mantea, primele declarații despre iubit. Motivul pentru care îl ține ascuns de ochii curioșilor: ”Mi-a fost teamă”

De aproape 5 ani, Andreea Mantea are un iubit pe care îl ține departe de ochii curioșilor.

Vedeta de la Kanal D a vorbit pentru prima dată despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de bărbatul misterios.

După relația cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun iubit și iată că de 5 ani trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste.

Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să-l arate pe bărbatul cu care se iubește.

Vedeta a postat un videoclip pe YouTube, unde a răspuns întrebărilor fanilor ei. Mulți au fost curioși să afle de ce Andreea Mantea nu se afișează alături de iubit.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?’, l-a întrebat Andreea Mantea pe iubitul ei,

care se afla în spatele camerei de filmat și care a avut un răspuns ezitant, aprobând într-un fel spusele internauților.

Motivul pentru care Andreea Mantea nu se afișează alături de iubit

Vedeta de la Kanal D a ales să fie sinceră cu fanii ei și a explicat de ce preferă să aibă o

relație discretă. Andreea Mantea are o relație de aproximativ 5 ani, iar cei doi s-au și logodit.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit.

Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă.

Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?’, a mărturisit Andreea Mantea în ultimul său videoclip postat pe Youtube.