A decedat tatal lui LIVIU GUȚA. Lacrimi și durere fără margini

Este doliu în lumea manelelor. Tatăl celebrului manelist Liviu Guță, Marin, a decedat. Anunțul cutremurător a fost făcut chiar de cântăreț pe propria lui pagină de socializare.

Doliu pentru un manelist celebru din România! Lacrimi și durere fără margini

Liviu Guță, cunoscut și ca Liviu Cătălin Mititelu, trece printr-un adevărat coșmar după ce tatăl său a trecut în neființă. Manelistul a făcut anunțul morții tatălui său pe propria sa pagină de

Facebook cu un mesaj cutremurător. ”Azi dimineața tatăl meu a încetat din viata! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a fost anunțul lui Liviu Cătălin Mititelu.

Liviu Guţă s-a născut în Braşov, dar a renunțat la orașul natal pentru a se muta într-un cartier rezidenţial de pe lângă Bucureşti. Chiar și așa, celebrul cântăreţ de manele nu pierdea nicio ocazie pentru a merge să își viziteze părinții.

Liviu Guță, foarte legat de tatăl și mama lui

„Sunt foarte legat de părinţii mei, aşa că îi vizitez de câte ori pot. Cum am o zi mai liberă, dau o fugă la Braşov să vorbesc cu ei. De multe ori, sfaturile pe care le primesc de la ei sunt cele mai bune ”, spunea Liviu Guţă în urmă cu ceva timp. În plus, manelistul recunoaşte că, adeseori, când ajunge acasă îi cere mamei sale, Victoria, să îi pregătească mâncarea favorită.

Citeste continuarea