Actor cunoscut, mesaj revoltator in ziua in care Costin Marculescu este inmormantat: „Jegul asta… bai, s-a facut dreptate”

Actorul Stefan Caraman a scris un mesaj revoltator pe pagina oficiala de Facebook adresat lui Costin Marculescu, la scurt timp dupa acesta a decedat. Actorul l-a criticat in termeni duri pe Marculescu.

Costin Marculescu nu-si gaseste pacea nici dupa moarte. Actorul Stefan Caraman a scris cateva randuri dure, pe Facebook, in care il desfiinteaza pe Marculescu. Actorul vorbeste in mesajul sau despre paradele modelelor de la agentia pe care Costin o infiintase in urma cu aproape 20 de ani.

Mesaj dur la adresa lui Costin Marculescu

”Adica pe fraierul ala care latra pe videoblog prostii cu virgine il umfla politia, iar jegul asta care a alimentat protipendada Bucurestiului cu „modele” (proaste gasite pe la tara si transformate in parasute de lux) are parte de „lacrimi si durere”.

Ar trebui ca grupul ala de activiste naive care s-au afisat mai ieri prin Piata Universitatii cu afise antirasim sa apara acum cu ceva pe care sa scrie atat: „bai, s-a facut dreptate”. Cam asta e lumea in care traim”, a fost mesajul postat de Caraman.

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in casa in noaptea de miercuri spre joi.

Costin Marculescu este inmormantat in cimitirul Reinvierea, acolo unde familia are o cripta, si unde se afla mama si bunica actorului.