Alexandra Dinu s-a mutat în București cu Mario, fiul ei și al lui lui Adrian Mutu. Cum a decurs reîntâlnirea tată-fiu

Alexandra Dinu s-a mutat pentru o perioadă în România. Va face parte din juriul show-ului Românii au talent, iar filmările au început deja.

Fiul ei, Mario, a venit cu mama lui în România, spre bucuria tatălui său, Adrian Mutu. Cei doi profită de ocazie pentru a se vedea cât mai des.

Alexandra Dinu este noul jurat de la Românii au talent, în locul lui Mihai Petre. Fosta soție a lui Adrian Mutu se mută, astfel, o perioadă în România. Actrița evită să facă naveta

România-Italia în condițiile de pandemie, pentru a nu se pune în pericol pe ea sau pe cei din jur.

„Filmările pentru preselecțiile «Românii au talent» au început sâmbătă, dar Alexandra este aici de aproximativ două săptămâni. Va sta cel puțin o lună, cât vor dura filmările.

În condițiile acestea incerte date de pandemie și restricții, nu putem risca deplasări cu avionul’, au precizat surse din PRO TV.

Fostul fotbalist este extrem de încântat de decizie, întrucât îl va avea pe fiul lui în vârstă de 18 ani mai aproape de el.

Alexandra Dinu, din nou în România

Alexandra Dinu și Mario stau în București. Astfel, Adrian Mutu este în culmea fericirii pentru că poate petrece mai mult timp cu fiul său. De-a lungul timpului, cei doi nu au avut ocazie

de a petrece prea mult timp împreună. Au ținut permanent legătura pe rețelele de socializare și se pare că au o relație extrem de bună, iar reîntâlnirea a fost o reală bucurie de ambele părți.

Mario și Adrian Mutu profită de fiecare ocazie pentru a se vedea. Cei doi au fost surprinși de paparazzi Click! la o terasă din Herăstrău. Adrian Mutu a venit însoțit de soția sa și de

câțiva prieteni. Totuși, sportivul a fost în toată perioada de patru ore pe care au petrecut-o împreun numai cu ochii pe fiul lui, pe care îl mângâia pe cap și îl lua după umeri, în semn de afecțiune. Au râs și s-au simțit bine, semn că și-au dus dorul unul altuia.

Citeste continuarea