Andra Volos, adevărul despre întâlnirile secrete cu Bogdan Mocanu: „Știți că eu sunt foarte sinceră…”

Andra Volos le-a povestit fanilor ei de pe Instagram cum se întâlnea cu Bogdan Mocanu pe vremea când erau concurenți în casa Puterea Dragostei

Anra Volos a găsit puterea de a-l ierta pe Mocanu după ce a înșelat-o și acum se comportă din nou ca la început.

Andra Volos și Bogdan Mocanu, întâlniri secrete în Istanbul

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se declară a fi o fată foarte sinceră și a spus adevărul despre întâlnirile secrete cu Mocanu din vremea în care erau concurenți în casa Puterea Dragostei.

Regulile emisiunii spuneau că participanții la emisiune nu au voie să se vadă în afara casei, dar cu toate acestea, mai toți concurenți au încălcat această regulă.

O spune și Andra, care a dat și detalii despre modalitatea prin care reușea să se vadă cu iubitul ei după ce mașinile îi lăsau la hotel, după filmări.

„Chiar îmi e dor de experiența aia. Ieri l-am întrebat pe Bogdan dacă îi e dor așa să trecem prin ce am trecut.

L-am pus să-și imagineze momentele alea când îl trimiteau pe el la hotel și pe noi la hotel, la fete și eram foarte supărați că noi nu ne puteam vedea.

El trebuia să urce în autobuz la băieți și eu în autobuz la fete,

dar pe noi nimeni nu ne-a oprit așa că atunci când ajungeam la hoteluri ne sunam și ne întâlneam în centrul Istanbulului și tot ne vedeam.

Și când îi aud pe majoritatea că ei nu s-au văzut. Să știți că sunt foarte mincinoși. Cred că toată lumea s-a văzut cu toată lumea și dacă nu formau un cuplu.

S-au văzut toți. Și știți că eu sunt foarte sinceră”, a declarat Andra Volos pe un live pe Instagram după ce a fost înrebată dacă îi este dor de casa Puterea Dragostei.