Andreea Bălan și George Burcea, prima vacanță împreună după marea împăcare

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat de dragul fetițelor lor. Cei doi nu mai formează un cuplu, dar au decis să se înțeleagă pentru copii.

După luni întregi de scandaluri și mesaje tăioase trimise pe rețelele de socializare, Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat. Și cu toate că nu mai formează un cuplu și sunt la un pas de divorț,

cei doi foști iubiți au decis că e momentul să lase la o parte certurile, de dragul fetițelor lor. Mai mult decât atât, artista și actorul au luat o decizie care va șoca o țară întreagă. Și-au planificat o

vacanță în familie. Da, ați auzit bine! Foștii soți vor face acest pas pentru ca micuțele lor să nu simtă că sunt abandonate de tatăl lor, scrie Impact.ro.

De două săptămâni, lucrurile par să se fi așezat între Andreea și George, care în timpul ultimei vizite pe care actorul le-a făcut-o fetelor lui, s-au așezat ca doi oameni maturi la masă și ar fi pus la

punct toate neînțelegerile. Se pare că fiecare și-a spus nemulțumirea și au și ajuns la un numitor comun. Acum, cei doi sunt gata să facă sacrificii pentru a-și crește împreună fetițele, pe Ella și pe Clara.

Nu se știe dacă aceste discuții îi va ajuta să fie din nou un cuplu, dar rămâne de văzut. Poate mini-vacanțele pe care și le-au planificat prin România îi va ajuta să își dea seama că au greșit în momentul în care au luat decizia de a se despărți.

“Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți.

Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu.

Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au spus surse din apropierea cuplului, pentru Impact.ro.