ANUNȚUL FĂCUT DE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN DIRECT! VEDETA SE CĂSĂTOREȘTE DIN NOU

Anunțul făcut de Bianca Drăgușanu în direct! Vedeta se căsătorește din nou cu Alex Bodi. Cât de curând, cei doi vor ajunge iar în fața ofițerului Stării Civile.

După mai multe despărțiri și împăcări, dar și un divorț cu scandal… Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste.

Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând, iar relația lor e numai lapte și miere.

După vacanța de la mare, în care au fost și copiii lor, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers într-o escapadă romantică pe Coasta de Azur.

Lucrurile s-au așezat cât se poate de bine pentru cei doi, iar acum blondina a făcut un anunț în direct, în platoul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi urmează să ajungă din nou în fața ofițerului Stării Civile.

”Am avut 2 soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat soţia, de a doua nu am ce să vorbesc,

este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase…

Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”, a spus Bianca Drăgușanu la ”Vorbește lumea”.

Bianca Drăgușanu, două mariaje eşuate
Bianca şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013.

Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care vedeta a făcut a rămas însărcinată.

Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Doi ani mai târziu, însă, Bianca și Victor au decis să meargă pe drumuri separate.

În 2019, Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi, iar ceremonia a fost organizată în mare secret.

Ulterior, fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020. În prezent, ei formează din nou un cuplu. Sursa cancan.ro