„Ăsta nu e corpul de care te-ai îndrăgostit”, i-a zis soția, însă răspunsul bărbatului te va lăsa mut de uimire!

Laura Mazza avea un corp diferit înainte de a avea copii. Mamă a doi copii, femeia a mărturisit că avea un corp mai bine tonifiat înainte, era slabă și frumoasă. Într-o zi, i-a spus soțului ei o frază pe care nu o va uita prea curând. Dar răspunsul lui îl va ține minte o viață întreagă.

Iată ce i-a spus femeia soțului ei într-o bună zi: „Ăsta nu e corpul de care te-ai îndrăgostit!”

Într-o postare publică pe pagina de Facebook „Mum on the run”, Laura Mazza a mărturisit toată povestea ei, în speranța că multe alte mămici și femei din lumea întreagă se vor regăsi.

„Ăsta nu e corpul de care te-ai îndrăgostit, i-am spus. Corpul de care te-ai îndrăgostit era tonifiat, avea mușchi bine definiți, pe burtă nu erau vergeturi, nici pe sâni. Corpul de care te-ai îndrăgostit putea să încapă în blugi strâmți, putea să meargă într-un magazin și să ia orice mărime voia, căci știa că i se potrivește. Corpul ăsta nu se mai poate duce acum în orice magazin și nu mai poate purta colanți. Corpul tău a rămas la fel, corpul meu s-a schimbat sub fiecare aspect. Nu este corect…”

În postare, Laura Mazza spune cum stătea în fața lui, epuizată și cu lacrimi în ochi, repetându-i că acela nu este corpul de care el s-a îndrăgostit. Dar ce i-a spus soțul te va lăsa fără cuvinte!

Soțul ei i-a răspuns: „Ai dreptate, acesta nu este trupul de care m-am îndrăgostit!”

Deși la prima vedere, declarația lui părea șocant de nemiloasă, soțul Laurei a continuat, spunându-i niște cuvinte de neuitat soției sale. Cuvinte pe care toate femeile ar trebui să le audă. De aceea, vi le redăm mai jos, întocmai:

„În schimb, este un corp care a crescut copiii noștri, a hrănit copiii noștri, i-a mângâiat, le-a dat viață. Trupul tău este cel de care mă îndrăgostesc în fiecare zi. Nu știam ce este dragostea până când nu am văzut acest trup și nu am văzut tot ceea ce poate face, așa că îți mulțumesc.”

Speranța Laurei este ca gândurile ei finale, după ce a auzit vorbele încurajatoare ale soțului, să le ajute pe femei să se simtă bine cu privire la corpurile lor care au crescut, au livrat și au hrănit copiii.

„Să nu vă fie teamă de ceea ce aveți sau de cum arată corpul vostru de mămică, veți avea suficient timp să renunțați la tort în viitor. Pentru acum, bucurați-vă de momentele pe care le aveți și fiți fericite că ați făcut ceva ce merită fiecare vergetură și gropiță. Dacă aveți nevoie de reamintire, aceasta este – corpul pe care îl aveți acum merită fiecare strop de dragoste și chiar mai mult.”