Au adoptat un copil. Dupa 20 de ani, AU AJUNS LA SPITAL: Nimeni NU SE AȘTEPTA ca BĂIATUL să facă asta… Nu îl credeau ÎN STARE

Povestea unei mame adoptive a rascolit multe suflete. Intotdeauna si-a dorit un copil. Mereu s-a gandit la varianta adoptarii unui suflet abandonat de parintii lui reali. Femeia a vrut sa faca numai bine, iar intr-o buna zi si-a indeplinit marele vis.

Salvata de copilul adoptat
Cand l-a vazut pe Jordan, si-a dat seama ca el era alesul. „Mi l-au pus in brate si a fost dragoste la prima vedere… Facea parte deja din familie, indiferent de ce avea sa urmeze”, si-a inceput Ingeborg povestea pentru canalul american de televiziune CBS.

Era cat pe ce sa finalizeze actele de adoptie si, pe ultima suta de metri, femeia s-a lovit de un obstacol. Parintii naturali ai micutului sustineau ca baiatul sa fie adoptat de parinti afro-americani,

insa Ingeborg nu indeplinea conditia. Ingeborg nu s-a lasat si a dus un proces de convingere de ani de zile. Intr-un final, parintii naturali si-au dat acordul ca ea sa fie mama adoptiva a lui Jordan.

Jordan s-a integrat perfect in noua lui familie, de la care a primit tot ce isi dorea. Cel mai important lucru din acestea era insa dragostea de mama. Dupa 20 de ani, femeia a primit o noua lovitura. A fost diagnosticata cu o boala polichistica renala. Avea nevoie de un transplant renal, iar

supravietuirea ei era o chestiune de ore. Jordan s-a gandit ca e momentul perfect pentru a-i rasplati bunatatea pe care i-a aratat-o de-a lungul anilor mama lui adoptiva. Baiatul si-a facut mai multe teste pentru a afla daca poate sa fie el donatorul. Surpriza: erau compatibili!

„Am vrut sa-i intorc toata bunatatea pe care mi-a aratat-o de cand m-a adoptat. Am vrut sa-i arat, astfel, cat de mult o iubesc”, a marturisit apoi baiatul la CBS.