„Berna e gravida”! Motivul pentru care Philip s-a grabit sa o ceara in casatorie

Motivul pentru care Philip a cerut-o in casatorie pe Berna Philip a cerut-o in casatorie pe Berna, potrivit imaginilor difuzate ieri in promo, la „Puterea dragostei”. Philip s-ar fi grabit

sa o ceara in casatorie pe Berna pentru ca amandoi isi doresc, potrivit unor surse, sa fie cununati civil in momentul in care bebelusul se va naste. Formalitatile legate de copil sunt mai usor de indeplinit atunci cand parintii acestuia sunt casatoriti.

Mai multe surse au sustinut ca Berna este gravida inca de dinainte de a se afla ca Philip a cerut-o in casatorie.

De altfel, chiar si Berna a dat de inteles acest lucru atunci cand i-a spus lui Philip ca stie ca este mai nervoasa in aceasta perioada. Toate indiciile duc inspre faptul ca Berna ar fi gravida

cu Philip. Blonda a luat mai multe kilograme in ultimul timp, iar acest lucru e evident. Totodata, desele certuri ale ei cu Philip par sa duca spre aceasta concluzie.

Chiar cererea atat de rapida in casatorie duce cu gandul la acest lucru, fiind o practica obisnuita in ultima perioada: un cuplu tanar se indragosteste, tanara ramane insarcinata, iar cei doi fac cununia civila inainte ca bebelusul sa se nasca.

Ar fi ceea ce s-a intamplat si cu Alex Zanoaga si Simina, care au facut cununia civila inainte ca micutul Dominic sa se nasca, recent casatorindu-se si la biserica. Berna

este gravida? Cum a aparut in emisiunea „Puterea dragostei”. Berna s-a ingrasat cateva kilograme bune, ceea ce naste ipoteza ca blonda de la „Puterea dragostei” ar putea fi gravida.

Berna si prietena ei buna, Bianca, au aparut cu o vestimentatie identica in emisiunea „Puterea dragostei”.

In timp ce Bianca si-a lasat buricul descoperit, Berna a avut grija sa isi acopere abdomenul, pentru a-si ascunde burtica de gravida. Ramane de vazut daca blonda chiar este gravida sau, pur si simplu, s-a ingrasat mai multe kilograme.

Berna si Bianca sunt foarte bune prietene si, cel mai probabil, vom asista la o strategie a celor doua in vederea Marii Finale „Puterea dragostei” sezonul 2.

Philip si Berna asteapta un copil, sustin doua tinere apropiate de concurentii „Puterea dragostei”, intr-un vlog. „Philip si Berna asteapta un copil. Am ajuns la concluzia asta, asteptam sa spuna ei daca da sau nu.

Am observat intr-un Story al Bernei, repostat de Philip, ca el o mangaie pe burtica.

Statea, practic, in genunchi si o mangaia pe burtica. A mai pus (n.r.: Berna) cateva kilograme, avea o burtica gen de graviduta”, au spus cele doua tinere intr-un vlog.