Bianca Comanici, mesaj sfasietor pentru Livian: „Stiu ca nu m-ai iubit, dar…”

Dupa despartirea de Livian, Bianca Comanici a trecut prin momente extrem de dificile. Bianca Comanici a fost una dintre cele mai indragite dar si una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea dragostei atat in primul cat si in cel de-al doilea sezon. Tanara a

trecut prin multe esecuri sentimentale in cadrul competitiei. Cand a crezut ca in sfarsit isi gasise jumatatea mult dorita, Bianca s-a confruntat din nou cu o dezamagire in iubire. La cateva luni dupa ce a format un cuplu frumos cu Livian, cei doi au decisa sa se desparta si sa mearga fiecare pe drumul lui.

Bianca a suferit enorm dupa despartirea de Livian!
Desi a incercat sa para mereu o fire puternica, tot ceea ce i s-a intamplat in ultima perioada in plan sentimental, pare ca a afectat-o pe Bianca Comanici. Tanara a traversat o perioada grea din punct de vedere emotional, lucru pe care nu s-a ferit sa il recunoasca chiar

si in mediul virtual fanilor sai. Bianca, fosta concurenta de la Puterea dragostei si-a deschis sufletul în fata prietenilor de pe instagram si a povestit prin ce stari a trecut dupa cumplita despartire.

Bianca sufera inca foarte mult in urma despartirii de Livian si a marturisit ca ii este greu sa inteleaga de ce s-a ajuns in acest punct. Desi a primit multe incurajari din partea fanilor ei si chiar din partea Andreei Mantea, care i-a transmis un mesaj emotonant, oferindu-i sfaturi pretioase pentru viitor. Prezentatoarea TV i-a spus ca are toata viata inainte si are un drum foarte important de parcurs, fiind abia la inceput.

Bianca, mesaj sfasietor pentru Livian, fostul ei iubit
Chiar daca a incercat sa zambeasca si sa isi recapete optimismul si pofta de viata, Bianca Comanici se pare ca nu a reusit sa depaseasca problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada, din cauza despartirii definitive de Livian.

Saptamana trecuta, Bianca le impartasise fanilor sai ca are o stare proasta si nu mai are chef de nimic, simtindu-se trista si singura. Recent, tanara a mai publicat pe contul ei de socializare un mesaj extrem de emotionant pentru Livian: