BRIGITTE ESTE LA CUȚITE CU FAMILIA PASTRAMĂ. „CUMNĂȚICA” A FĂCUT ACUZAȚII GRAVE. „A ÎNTREȚINUT RELAȚII SEXUALE CU UN ALT BĂRBAT PE UN POST DE TELEVIZIUNE”

Scandalul pare că nu se mai termină în familia Pastramă, iar în mijloc se află Brigitte care împarte și primește acuzații dure.

Recent, Simona Necula, iubita fratelui lui Florin, a răspuns tuturor acuzațiilor formulate de Brigitte și a aruncat cuvinte grele.

Simona Necula a făcut declarații acide și a recunoscut că nu are cum să se înțeleagă bine cu Brigitte, pe care a acuzat-o de lucruri grave și a descris-o în termeni distrugători. „Cumnățica” a vorbit despre trecutul infracțional al brunetei și despre moravurile ei ușoare.

„Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate. Ce-i drept așa

și-ar descrie orice copil mediul din care provine, însa, sunt o femeie care de-a lungul vieții, a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit. Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi ascociez

numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele, o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala.”, a scris iubita lui Relu Pastramă, pe contul ei de socializare.

„Se va face dreptate”

Simona Necula a mai spus ca va opri orice legătură cu Btigitte și nu se va mai lăsa atrasă în scadlurile pe care le provoacă.

„Nu aveam cum să pot privi în ochi o femeie, care se consideră un om cu frica lui Dumnezeu, dar care nu are rușine față de proprii ei copii.

Nu îmi place mahalaua, să apar la tv sau pe rețelele de socializare, spălându-mi rufele. Există legi și cred în justiție și nu în cea divină cum

unora le place să spună, că orice atac la adresa mea, cu acuzații care mi-ar prejudicia relația de cuplu, starea emoțională, se va face dreptate. Cu respect, Simona Necula!”, a mai scris Simona Necula. scrie ombun.net