Carmen Harra, avertisment îngrijorător despre anul 2020! „2020 este un an care…”

Carmen Harra, cea mai celebră clarvăzătoare din România, a emis un avertisment îngrijorător despre semnificația anului 2020.

Carmen Harra este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și celebre clarvăzătoare din România. Predicțiile sale s-au adeverit mereu și, mai mult decât atât, parapsihologul a găsit întotdeauna și rezolvări problemelor.

Deși anul acesta a început la fel ca toți ceilalți, situația a devenit din ce în ce mai rea, întreg Pământul fiind lovit de probleme care mai de care mai complicate și greu de gestionat. Carmen Harra a făcut dezvăluiri șocante despre adevărata semnificație a anului în curs, iar internauții au fost șocați.
Carmen Harra, despre adevărata semnificație a anului 2020
Potrivit celebrei clarvăzătoare stabilită în Statele Unite ale Americii, anul în curs este unul fatidic și, potrivit numerologiei, după terminarea pandemiei de coronavirus, România ar trece prin încă treisprezece ani de ghinion.

2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial.

Trebuie să ne dăm seama că viața este atât de frumoasă încât e păcat să stăm supărați. Tot ce avem se duce într-o secundă și tot ce avem rămân doar amintiri,” a dezvăluit Carmen Harra, pentru prietenii săi virtuali.

Carmen Harra, previziune șocantă despre noul coronavirus: „Vaccinurile nu vor găsi soluția”
Faimoasa clarvăzătoare a realizat o predicție până în anul 2033, în cadrul căreia le-a dezvăluit românilor ce urmează să se întâmple cu omenirea până atunci. De altfel, Carmen Harra a discutat și despre noul coronavirus și a mărturisit că acesta va reveni în forță din toamnă, iar vaccinurile nu îl vor vindeca, așa cum se credea până acum.

„Prin toamnă virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea (…) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!” a declarat Carmen Harra pentru Ciao.ro.

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire,” a continuat Carmen Harra, potrivit sursei citate. Sursa kfetele.rokfetele.ro