Cati bani castiga, de fapt, Gianina pentru un episod din Las Fierbinti

Anca Dumitra interpreteaza unul dintre cele mai siropoase personaje din serialul Las Fierbinti: Gianina. Actrita incaseaza o suma deloc de neglijat pentru fiecare filmare a productiei de la Pro TV.

Personajul Gianina din Las Fierbinti sste fiica fostului primar, Mitica Coman. Gianina e, fundamental, o fata de la tara.

Fasneata, dar cam fara minte, dorinta ei cea mai arzatoare e sa fie admirata in sat asemeni starurilor pe care le vede la televizor.

Este si motivul pentru care se gandeste la Bucuresti ca la idealul suprem, nutrind speranta ca va putea candva sa-si faca o viata acolo.

Prin urmare, principalele ei activitati se concentreaza pe perfectionarea look-ului, pe gasirea unui „stil” si a unor „maniere”, direct inspirate din emisiunile cu dive.

Cati bani castiga Gianina din Las Fierbinti

Potrivit impact.ro, actrita Anca Dumitra incaseaza 500 de euro pentru fiecare episod filmat, comparativ cu Mihai Bobonete, care incaseaza 1000 de euro pentru aceeasi perioada.

Cine este Anca Dumitra

Anca Dumitra este o actrita romanca de film si teatru. S-a nascut pe 31 august 1987 la Craiova si a absolvit Universitatea de Arte Teatrale si Cinematografie în 2009.

In 2009, ea joaca primul rol in filmul Copilaria lui Icar. Alte roluri notabile in filme: Unde dai si unde crapa (2012), Las fierbinti (2012-2020), Doing Money (2018).

Joaca pe scena teatrului ”Teatrul de Comedie ” din București, iar intre anii 2009 – 2011 a absolvit cursurile de master in arta actorului la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografie.