CE-AM PĂȚIT DUPĂ CE I-AM SPUS RUȘINEA MEA M-A MARCAT PE VIAȚĂ

Încă de când sunt oamenii oameni, iubirea pare să aducă tot felul de bătăi de cap și încurcături. Această poveste de viață a fost trimisă de către un cititor pe adresa redacției,

în scopul de a primi un sfat de la un terapeut profesionist, atât povestea cât și sfatul primit de către Alin, au fost publicate pe site-ul umad.ro. Iată ce a pățit Alin, în vârstă de 29 de ani:

Numele meu este Alin. Iubesc foarte mult femeile, mai ales cele care au un caracter puternic şi arată bine. Am 29 ani şi până la vârsta asta am întreţinut foarte multe relaţii intime cu fete şi femei ce aveau vârste de la 17 până la 45 ani. În ciuda potenţialului meu în timpul raporturilor intime, iubesc foarte mult să-i ofer un oral fetei cu care urmează să fac dragoste. Am consultat un medic psiholog (este femeie), pentru că pentru mine satisfactia orala devenise o dependenţă şi îmi era ruşine să spun cuiva.

După 4 şedinţe, medicul psiholog m-a invitat la ea acasă pentru continuarea şedinţelor. Am acceptat să continui şedinţele la ea acasă, doar că atunci totul s-a schimbat de la şedinţe,

la partide de amor. Pur şi simplu, în loc să mă ajute, profită de mine. Doar că acasă la ea nu mai plătesc şedinţele. Nu spun că îmi displace, dar mă simt folosit. Simt că se joacă cu mine. Te rog spune-mi ce să fac în privinţa asta.

Iată ce i-a răspuns terapeutul:

Dragă Alin, Mi-e greu să înțeleg care-i problema ta cu placerile orale pe care iti place sa le oferi. O partidă erotică poate să înceapă foarte frumos în felul acesta, după care să continue normal. Nu cred că vreo iubită de-a ta s-a plâns din acest motiv.

Dimpotrivă, orice femeie care primește oral la preludiu are mult mai multe șanse să atingă orgasmul decât fără. Tu ori ești un amant extraordinar și nu-ți dai seama, ori mai este ceva ce nu mi-ai spus. Cât despre doamna ”psiholog”, așa cum prezinți tu lucrurile e clar că profită de tine, iar dacă ție nu îți place, nu ai decât să-i spui. Nu văd ce obligație ai față de ea, astfel încât să continui într-o asemenea situație.

Dacă în aceasta constă dependența ta, atunci, ca pentru orice dependență, tu și numai tu ești acela care o poate rupe, prin puterea voinței. Sper că, atunci când ajungi cu o femeie în dormitor, simți cât de cât un sentiment. Relatiile intime fără iubire degradează ființa umană, însă din păcate se practică foarte mult în ziua de azi. Impune-ți

să nu mai iei contact cu nicio femeie pentru o vreme, până când te simți liniștit în privința ,,dependenței” tale. Spui că ai avut de-a face cu multe femei, prin urmare poți fi mândru că ai trecut deja prin multe și chiar poți să dai lecții. Chiar, asta ar fi o idee bună. Să formezi un grup de bărbați, cărora să le explici cum se face. Ar fi mai puține femei nefericite și frustrate pe lume, iar tu ai contribui pentru o lume mai bună.