Ce i s-a întâmplat Simonei Gherghe după plecarea de la ”Acces Direct”. ”Am refuzat alte două proiecte pentru că…”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a răspuns curiozității fanilor. Vedeta a vorbit despre emisiunea ”Acces Direct”, pe care a moderat-o ani de zile la Antena 1, dar și despre proiectele care i-au fost oferite ulterior.

Simona Gherghe a fost întrebată recent de fani despre ce a însemnat pentru ea emisiunea ”Acces Direct”.

”Au fost nouă ani în care am învățat foarte multe, în care s-au întâmplat foarte multe. Și bune, și rele. Evident că pe cele rele le regret și acum. Dar le-am luat ca pe niște lecții. Am, învățat să nu mai judec, să am răbdare, să ascult. Suntem diferiți și asta e frumusețea acestei lumi. Când n-am mai putut, pentru că nu este un format comod, m-am retras”, a spus Simona Gherghe, potrivit click.ro.

Vedeta de televiziune a dezvăluit că după ce a decis să renunțe la emisiunea ”Acces Direct” i-au fost propuse alte două proiecte.

”Cumva s-au așezat lucrurile. După ce l-0am născut pe Vla, am luat decizia să plec de la Acces. Apoi am refuzat alte două proiecte, pentru că am considerat că nu mi se potriveau. Voi reveni atunci când o să-mi placă o emisie”, a mai afirmat ea.

Ce spune Simona Gherghe despre revenirea în televiziune
De curând, însă, Simona Gherghe a vorbit despre revenirea pe micile ecrane.

”Cu siguranță mă voi întoarce, pentru că asta e profesia mea, asta fac de 19 ani – televiziune. Mi-e dor de adrenalina aia a live-ului, mi-e dor de interacșiunea cu oamenii. Aș fi început un proiect de televiziune dacă nu ar fi fost nebunia asta cu carantina și cu faptul că s-au oprit foarte multe producții. Îmi doresc o emisiune care să mă reprezinte în acest moment al vieții.

Pentru că eu am renunțat la emisia ”Acces Direct” nu pentru că eram în concediu postnatal, dar eu am considerat că nu mi se mai potrivea. Dar așa cum sunt eu acum nu mai aveam ce să caut în povestea aia. Și atunci, când o să mă întorc, cu siguranță o să aleg ceva care să mă definească. Nu pot să spun acum, pentru că lucrurile sunt în aer pentru toată lumea. Trebuie să discut cu proiectul în față”, declarat Simona Gherghe într-un interviu pentru Cristi Brancu. Sursa tacapaca.ro