Ce s-a întâmplat cu iubitul Laurei Codruța Kovesi, după ce aceasta a ajuns procuror general șef. Unde locuiește acum fosta șefă DNA

Laura Codruța Kovesi deține titulatura de procuror general șef de patru luni, timp în care schimbările au tot intervenit în viața ei. Pe plan profesional e convinsă toată lumea că îi merge bine, dar ce se întâmplă în viața sa personală? Ce s-a întâmplat cu iubitul ei, după numirea acesteia în fruntea Parchetului European de la Bruxelles?

Ce s-a întâmplat cu iubitul lui Kovesi, după numirea sa în fruntea Parlamentului European de la Bruxelles?

Laura codruța Kovesi s-a luptat foarte mult pentru a pune mâna pe titulatura de procuror general șef. Acum, prin intermediul noii sale funcții, organizează activitatea EPPO. Parcursul profesional al său este cunoscut în detaliu de mulți, dar abia dacă se știu câteva amănunte despre viața sa personală.

Aceasta se iubește cu cel care îi oferă pază și prtecție, un ofițer SPP alături de care apare în toate deplasările sau ieșirile publice. Kovesi s-a mutat recent într-un apartament luxos din Bruxelles, conform impact.ro. Bărbatul pe care îl iubește nu o părăsește nicio clipă de când a fost numită în fruntea Parlamentului European și pare că este extrem de atent la nevoie sale.

“Această distincţie este o recunoaştere a muncii remarcabile”
Amintim că ieri, 1 mai, procurorul general șef a fost desemnată personalitatea publică a anului de către publicația londoneze Emerging Europe. ”Desemnarea ei ulterioară în funcţia nou creată ca

primul procuror public al Europei nu face decât să confirme rolul important pe care ea l-a jucat şi va continua să-l joace în lupta împotriva corupţiei”, scrie publicația.

“Această distincţie este o recunoaştere a muncii remarcabile a doamnei Kovesi în fruntea DNA, unde a devenit un model pentru agenţiile de combatere a corupţiei din întreaga regiune a Europei emergente şi un simbol al luptei împotriva corupţiei şi al consolidării statului de drept”
Andrew Wrobel, partener fondator al Emerging Europe