Chef Scarlatescu a facut anuntul cel mare! Cand devine tata

Chef Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bucatari din tara noastra. Nu de putine ori a fost intrebat despre viata sa privata, iar acum a decis sa spuna adevarul.

Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, dar este foarte discret legat de viata sentimentala.

Celebrul bucatar a marturisit ca in momentul de fata nu este singur. Totodata, Catalin Scarlatescu a mai declarat ca iubeste femeile care au ceva in cap, nu sunt doar frumoase si atat.

„Am avut cateva femei senzationale in viata mea. Toate au fost deosebite. Mi-au placut femeile inteligente, independente.

Nu am urmarit frumusetea fizica, sa arate perfect, ci sa ma atraga mereu cu inteligenta. La toate tin si acum, am ramas cu amintiri frumoase si le respect”, declara acesta, potrivit spynews.ro

„Dupa parerea mea, cea mai sigura forma de agatat este sa ii spui unei femei direct, fata in fata.

Cel mai bine este sa comunici cu ele de la inceput fara ocolisuri. Nu sunt genul de om sa ma afisez cu persoana la brat, daca ele isi doresc publicitate, sa fie sanatoase”.

Pentru 2020, chef Scarlatescu are planuri marete: „Anul acesta este anul meu, imi doresc foarte mult un copil. Si sigur o sa fac si asta, anul acesta sigur o sa se intample.”