Cine e Alexandra Bodi, noua senzație de pe Tik-Tok! L-a depășit în faimă pe Cheluțu

Alexandra Bodi este noua senzație Tik-Tok. Se trage dintr-un sat din Mureș, face filmulete la gura sobei și se laudă cu cifre halucinante pe rețelele de socializare, în comparație cu influencerii de top din Romania.

Face mămăligă, dansează ca și cum nimeni nu o vede și încearcă tot felul de creme de corp, așa cum fac vedetele pe internet. Alexandra Bodi din Mureș a reușit să dea Tik-Tok-ul peste cap și să atragă atenția celor care se luptă din răsputeri să capete notorietate pe rețelele de socializare. Astfel că, acesta se poate lauda cu peste 280.000 de fani pe Tik-Tok,

Alexandra a învârtit în mămăligă până a reușit să capteze interesul a peste 227.000 de utilizatori. În plus, mămăligă asezonată cu tocănița de cartofi și savurata alaturi de soțul ei a atras peste jumătate de million de vizualizări pe Tik-Tok, în shimb ce cântărețul și vlogger-ul Dorian Popa a atras în jur de 33.000 de vizualizari la o recentă postare în care starul Chelutu, câinele său este îmbrăcat în hăinuțe de firmă.

@1989alexandra

♬ sunet original – Riana

Cine este Alexandra Bodi?

Alexandra Bodi este căsătorită cu Ionut și locuiește într-o casă sărăcăcioasă din județul Mureș. Însă, aceasta se bucură de benefiicile internetului și a rețelelor de socializare pentru a se face “văzută”. Astfel că, Alexandra postează diverse filmulete cu treburile de prin ogradă, dar și cu mâncărurile pe care le gătește pentru familia ei. Tânăra a șocat Tik-Tok-ul cu un filmulet

de peste 2.3 milioane de vizualizări, în care soțul acesteia se pune în genunchi să îi sărute picioarele. Peste 1.4 milioane de vizualizări are și un videoclip în care Alexandra Bodi cere ajutorul fanilor pentru spălatul rufelor în casă. Aceste cifre nu dovedesc nimic altceva decât faptul că nu trebuie să ai bolizi de lux și să te scalzi în bani pentru a avea succes pe rețelele de socializare.