Cine sunt Alexandra și Ionut Bodi? Regii Tik Tok-ului din România și dragostea rurală

Locuiesc intr-un sătuc uitat de lume, din Mureș, trăiesc în sărăcie, iar cu toate acestea, au mega succes pe Tik Tok, una dintre cele mai apreciate platforme de divertisment la ora actuală.

Dansează fară să le pese, învârt în mămăligă și se prostesc în fața camerei. Iată rețeta succesului pe internet. Însă puțină lume știe care este povestea de iubire a celor doi și cum s-au cunoscut aceștia.

Dragostea rurală capătă noi forme, iar de data aceasta se desfășoară pe internet. “Noii regi” ai Tik Tok-ului sunt pe val în România. Au apărut de nicăieri, iar acum au peste 280.000

de urmăritori pe platforma amintită. Este vorba de cuplul rural Alexandra și Ionut Bodi care face senzație cu orice filmulet ar posta pe aceasta rețea de socializare.

S-au cunoscut pe internet și s-au căsătorit acum un an
Povestea de iubire dintre Alexandra și Ionut Bodi a început tot pe internet, pe rețelele de socializare, astfel că, până la căsătorie, a fost un simplu pas. “Suntem soț și soție. Ne-am cunoscut pe Internet. Înainte cu un an am vorbit pe Facebook,

nu prea țineam legătura și după un an am început să ținem legătura mai serios. Ne-am căsătorit anul trecut”, a mărturisit Alexandra Bodi într-o intervenție la Acces Direct.

Atât Alexandra cât și Ionut au copii din căsătorii anterioare, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se iubească și să își afișeze momentele de tandrețe pe internet. Femeia este mama unei fetite de 10 ani, în timp ce Ionut are un băiat care locuieste cu mama lui în Iași.

Locuiesc și filmează totul într-o singură cameră
Sărăcia și traiul îngreunat de la țară nu i-a împiedicat pe cei doi să fie inventivi și să spargă normele care sunt la modă în momentul de față. În timp ce vloggeri profesioniști

își arată opulența, mașinile de top și luxul din jurul lor, Alexandra și Ionuț sunt săraci, locuiesc într-o singură cameră, care culmea, a fost construită chiar de cei doi. “Ne-am ridicat o cameră și am fost la primărie să mai pot să fac ceva, dar

nu mă lasă că vine de la primărie și dărâmă. Nu am găsit niciun prorietar de la locul ăsta. Deocamdată stau aici în camera asta, nu am niciun act”, a mărturisit Alexandra în emisiune.

Cum sărăcia lucie cu care se confruntă cei doi protagonist de top ai Tik Tok-ului nu este o rușine, Alexandra și Ionuț filmează tot ce gătesc și tot ce gospodăresc prin casă. Fie că învârte mămăliga în ceaun sau mănâncă tocăniță apă chioară din castron, Alexandra filmează și postează tot, iar vizualizările de sute de mii nu au făcut altceva decât să o scoată din anonimat.