Clipe cumplite pentru o mare actriță. Eugenia Şerban a aflat că are două cancere, în același timp: ”Mi-a fost greu să accept”

Eugenia Şerban a trăit cele mai grele momente din viaţa sa. Celebra actriţă a aflat într-o singură zi că suferă de două cancere. Vestea a şocat-o, însă vedeta a găsit puterea pentru a merge mai departe şi a învinge boala necruţătoare pentru a se bucura din nou de viaţă. Eugenia Şerban

a dovenit că este o femeie extrem de puternică. Curajul său de a merge mai depate, a ajutat-o să treacă cu bine peste momentele care i-au pus viaţa la încercare. Actriţa a reuşit să treacă cu bine peste cele două cancere, ambele tratate în același timp.

”Viața mea este aceeași, doar că ordinea priorităților s-a schimbat. Sănătatea, copilul, cariera, familia și prietenii mei. Sunt anumite lucruri poate cărora nu le dădeam importanță înainte.Știu să mă bucur poate mai mult decât înainte de fiecare răsărit de soare și de fiecare apus.

Înainte erau doar lucruri obișnuite, acum sunt importante”, spune Eugenia Șerban pentru Viva. Eugenia Şerban, diagnosticată cu două cancere. Fără reţineri, actriţa a vorbit în cadrul unui interviu cum a început coşmarul, dar şi cum a apărut soarele pe strada ei.

”Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul”, a povestit cu lacrimi în ochi celebra actriţă.

”Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap… De ce eu? De ce mie?

Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați. Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog „Spovedanie în fața luminii. Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp.

Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe. Am să-ți spun că am început cu operațiile și apoi a urmat restul tratamentelor. La sfârșitul lunii iulie, am participat la Festivalul de la Sighișoara, unde colegii mei mi-au acordat suport emoțional, ridicându-mi moralul ca să pot trece la pasul următor.

Acolo, am întâlnit și alți oameni extraordinari pe care nu-i cunoscusem și care mi-au spus că trebuie să am încredere în mine și în forțele mele, că există viață și după, și că totul stă doar în puterea mea și în puterea voinței mele. Mi-a fost greu să accept atunci, dar cuvintele lor m-au urmărit ceas de ceas în zilele următoare. Mi-au rămas prieteni și în ziua de astăzi cei care atunci au știut să-mi spună vorbele potrivite”, a mai povestit Eugenia Şerban.

Acum Eugenia este din ce în ce mai plină de viață și mult mai puternică. Actriţa se bucură de lucrurile mărunte pentru că a învăţat să aprecieze şi mai mult viaţa.

”Mă simt mult mai puternică și simt că absolut nimic nu mă mai poate doborî”, a încheiat Eugenia Șerban, scrie stiridinfamilie