Daniel Buzdugan, după ce s-a testat de coronavirus: „ Toți cei care v-ați văzut cu mine bateți o cruce mare”

Daniel Buzdugan și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că s-a testat pentru noul tip de coronavirus.

Omul de radio a luat această decizie pentru că urmează să plece în vacanță în Grecia, autoritățile elene solicitând un test negativ pentru intrarea în țară.

Cunoscutul prezentator de la Radio ZU speră ca rezultatul testului pentru COVID-19 să fie unul negativ, mai ales că a mărturisit că este o persoană pozitivă de felul său.

Cu toate acestea Buzdugan i-a rugat pe cei cu care a intrat în contact în ultimele săptămâni să se roage pentru el.

„Un chip livid așteptând testul COVID”, și-a început omul de radio mesajul de pe pagina de Facebook unde a atașat mai multe imagini din locul în care s-a testat pentru virusul din China.

În clipa de față, starea acestuia este una bună și nu prezintă niciun simptom.

Prezentatorul Daniel Buzdugan s-a testat pentru COVID-19. Care este starea sa

„Un chip livid așteptând testul COVID . Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman ca să ies negativ, deși eu sunt un tip pozitiv de fel 🙂

Vă pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal, ori la spital”, a continuat omul de radio mesajul de pe rețeaua de socializare.

Daniel Buzdugan a mărturisit că s-a testat într-un centru din Băneasa, iar testul în sine nu a fost unul complicat.

Cadrele medicale i-au luat prezentatorului probe din gât și din nas cu ajutorul unui „bețișor”.

„Testul l-am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc. Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas totul foarte simplu”, a încheiat acesta postarea de pe pagina de Facebook.

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară, oamenii urându-i multă sănătate și mai ales rezultatul testului să fie negativ pentru a se putea bucura de mult așteptata vacanță la greci.
„Grecia te așteaptă, bine noi știm că ești deja acolo 😁 distracție pe măsură să aveți 🌏” sau „Doamne ajută să fie negativ! Grecia te așteaptă!”, sunt doar două din sutele de comentarii primite de vedetă.
Celebrul prezentator de televiziune a oferit internauților și alte detalii legat de procedura efectuată într-o parcare din Băneasa. Întrebat care este prețul testului pentru COVID-19, omul de radio a declarat că a fost nevoit să scoată din buzunar suma de 450 de lei. Sursa fanatik.ro