DE CE ERA PORECLITĂ ELENA IONESCU „ULTIMA VIRGINĂ DIN SHOWBIZ”. LA CE VÂRSTĂ ÎNAINTATĂ ȘI-A PIERDUT FECIORIA ȘI CU CINE

Fericita câștigătoare a finalei Survivor România 2020, Elena Ionescu, a fost cunoscută foarte mulți ani drept „ultima virgină din showbiz. Totul a pornit de la o serie de declarații controversate făcute de mama artistei.

Despre virginitatea Elenei Ionescu s-a vorbit mult, mai ales după ce Constantina Ionescu (nr. mama artistei ) a declarat la un post TV că fiica sa este „încă pură” deși la momentul respectiv, în 2012, deși era într-o relație cu Marian Diță, reporter la matinalul lui Răzvan și al lui Dani,

de patru ani. „Toată lumea spune de fata mea că are iubit. Da, are un prieten, Marian, şi se înţeleg foarte bine, dar nu e şi iubitul ei. Iubit înseamnă altceva, adică să te gândeşti la măritat sau să te tăvăleşti prin cearşafuri. Or, fata mea nu face aşa ceva!”, ne-a spus ea.

Marea câștigătoare de la Survivor România 2020
Duminică, puțin după 12 noaptea, Elena Ionescu a câștigat primul sezon al emisiunii “Survivor România”, scena a fost luminată de artificii și au curs confetti. Vedeta a izbucnit în lacrimi de fericire și a făcut declarații emoționante.

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe.

N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau eranjat pe cineva. Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte ăn momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața pubicului! Mulțumesc,

Survivor România”, a spus Elena Ionescu după anunțul că este câștigătoarea “Survivor România” 2020. Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon Survivor România. În vârstă de 32 de ani, Elena Ionescu s-a născut în Caracal, unde a absolvit cursurile Colegiului Național “Ioniță Asan”. După ce a venit în București, ea și-a continuat studiile artistice cu profesori

de canto și instructori de dans. Înainte să devină solista trupei Mandinga, tânăra a participat la foarte multe concursuri, festivaluri și emisiuni TV, printre care se numără: “Atenție se cântă” de pe TVR2; “Sunetul muzicii” de la TVR Craiova. Ea a câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modelling în Craiova.

Cântăreața Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006, bruneta a devenit vocea formației Mandinga. Colaborarea ei s-a încheiat după 10 ani. Din 2016, artista are o carieră solo, iar apropiații și fanii au susținut-o necondiționat.