Deea și Dinu Maxer, afectați de coronavirus: „ Tot ce facem noi este să îndemnăm lumea să …”

Deea și Dinu Maxer au declarat că noul coronavirus i-a afectat din punct de vedere financiar.

Ei au declarat că au pierdut mulți bani în pandemie, se tem de boală, însă au nevoie să muncească.
Cei doi soți și cei doi copii ai lor se află pe litoral, pentru spectacole și evenimentele pe care le prezintă.

Familia Maxer, afectată de coronavirus

Cei doi soți se ocupă de divertisment, cântă și prezintă evenimente, însă încearcă să se muleze după noile restricții impuse în întreaga lume.

„ Desigur, noile directive în domeniul divertismentului, eu le anunț în fiecare seară, fiindcă sunt și eu prezentator,

fie eu, fie Deea. Oamenii nu au voie să danseze decât în pereche, hore de 4 oameni, maxim 6 dacă sunt din aceeași familie.

La noi se respectă lucrurile astea, s-a întâmplat odată să se mărească hora, iar atunci am întrerupt piesa și le-am explicat din nou care sunt regulile.

Este un ring foarte mare unde au loc fie copiii la distanță, fie adulții când dansează.

Nu ni s-a întâmplat să se umple anul acesta cum era în anii trecuți,

dar nu am încălcat nicio regulă. Noi, ca artiști, evident, suferim pentru că într-un top al plăcerilor noastre, pe locul 1 e să fim aplaudați și pe locul 2 –

să se danseze pe muzica pe care o cântăm și este destul de greu să mai inviți lumea la dans, în condițiile astea.”, au declarat cei doi soți.

Deea și Dinu Maxer au devenit părinți de fetiță în octombrie 2019, iar micuța este împreună cu ei pe litoral, unde întrețin atmosferă în diferite locații.

„Evident că suntem precauți, nu facem poze, nu lăsăm lumea să o atingă pe cea mică, păstrăm distanța.

Majoritatea întâlnirilor cu oamenii sunt în spații deschise, noi mâncăm pe terasă, adică fiind în spații deschise riscurile sunt foarte mici.

Aici în hotel este mai mult decât respectat totul, te servește doar cu mănuși, masca peste tot în spațiile închise, sunt dezinfectante la fiecare colț, suntem ok.

Suntem de o lună de zile aici și totul este în regulă! Atunci când se respectă regulile și normele de protecție nu are ce să se întâmple.”, au mai spus cei doi.

Cât despre cât de mult i-a afectat noul coronavirus, cei doi artiști susțin că financiar nu mai stau la fel de bine, că numărul concertelor a scăzut dramatic, însă situația este una asemănătoare pentru toată lumea.

„ Normal că suntem foarte afectați și noi, pentru că noi veneam la mare în fiecare săptămână, iar în weekend, ani de zile, eu eram plecat, am prezentat zile de oraș, zile de comună, cântam acolo.

Una e să iei banii de la un concert, chiar dacă era unul pe săptămână. Suntem foarte, foarte afectați.

Nu mai spun de spectacolele de la 1 iunie, noi fiind angrenați și în lumea copiilor,

în divertismentul pentru cei mici, mai precis într-un festival de talente pe care îl am eu și care se punea în scenă pe 1 iunie.

Asta este, nu ai ce să faci. Dacă te uiți în stânga și în dreapta vezi că toată lumea este afectată.

Ce facem noi, și spun și la terase, este să îndemnăm lumea să asculte piesele noastre pe canalurile noastre de youtube,

atunci, într-adevăr, grație publicității de pe youtube, mai primim și noi bani.”, au declarat Deea și Dinu Maxer. Sursa fanatik.ro