Descoperire remarcabilă a unei bunici din Rusia: Controlul eficient al hipertensiunii și al glicemiei

O bunică în vârstă de 77 de ani din Rusia a descoperit o metodă naturală de a combate hipertensiunea arterială și nivelul ridicat al zahărului din sânge, probleme cu care se confruntă un număr mare de oameni în întreaga lume. Afirmația sa este că rețeta pe bază de ceapă pe care o folosește de ani de zile îi îmbunătățește starea de sănătate, ținând sub control atât nivelul zahărului din sânge cât și tensiunea arterială.

Rețeta este simplă și accesibilă. În fiecare dimineață, bătrâna pune la fiert aproximativ 300 de grame de ceapă decojită în 250 ml de apă, timp de 8-10 minute. Lichidul rezultat este împărțit în trei părți, care se consumă cu o jumătate de oră înainte de cele trei mese principale ale zilei. Tratamentul se aplică timp de 10 zile, urmat de o pauză de 10 zile, procedeul putând fi repetat timp de maxim 6 luni.

Ceapa, un aliment de bază în multe bucătării din lume, este, în mod natural, bogată în fier, calciu, zinc, mangan și cobalt. Datorită faptului că crește sub pământ, ceapa reușește să acumuleze în fructul său o serie de uleiuri esențiale și acid fitic, despre care se știe că are capacitatea de a ucide bacteriile din plămâni.

În plus, apa fiartă de ceapă s-a dovedit a fi benefică pentru afecțiuni precum ulcerul, tulburările respiratorii și are rol în prevenirea infecțiilor bacteriene. Această bătrână rusoaică pare să fi descoperit o modalitate de a folosi în beneficiul său aceste proprietăți ale cepei, oferindu-ne astfel o alternativă naturală la tratamentele medicale pentru hipertensiune și nivelul ridicat al zahărului din sânge.