Draga Olteanu Matei, bucuroasă de orice om care îi trece pragul. Ce mai face îndrăgita actriță

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai iubite persoane publice din România. O actriță extrem de talentată, un om frumos și bun în adevăratul sens al cuvintelor. De câțiva ani, apare tot mai rar pe micile ecrane, însă românii nu au uitat-o și savurează din plin fiecare emisiune cu Draga, fiecare mesaj pe care ea îl transmite publicului larg.

Draga Olteanu Matei, păreri despre viață
Draga Olteanu Matei a oferit recent un interviu extrem de captivant pentru emisiunea Rețeaua de idoli, produsă și difuzată de TVR2. Ediția a putut fi urmărită pe 12 octombrie,

dar apare și în reluare, duminică, de la ora 18.00. Ajunsă la venerabila vârstă de 87 de ani, marea actriță a României, duce o viață liniștită în orașul Piatra Neamț. A slăbit mult, dar este la fel de frumoasă și plină de carismă, ca-ntotdeauna.

Luna aceasta, pe data de 24, este ziua ei de naștere.

Extrem de emoționant a fost momentul în care Draga Olteanu Matei a spus că se bucură de tot ce trăiește și de fiecare om care îi trece pragul.

„Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reâncarnăm, pentru nimic

în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…”, spune Draga Olteanu Matei.

Draga vorbește cu drag și cu nostalgie despre cariera sa și foștii ei colegi. Ea a spus că este la curent cu tot ce se întâmplă în țară și că pentru ea, oamenii sunt încă de studiat. Draga Olteanu Matei este o actriță de comedie, care a jucat pe scena Teatrului Național București,

în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.

În 2007 s-a pensionat din Teatrul Național și s-a retras la Piatra Neamț unde a înființat compania teatrală Teatrul Vostru.

Actrița Draga Olteanu Matei a fost decorată la 30 mai 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.