După botezul ortodox, prima moștenitoare a imperiului Becali a primit și botezul statutului social. Fetița Teodorei Becali a fost scoasă pentru prima dată în ”lumea bună”

Bucurie fără margini în familia afaceristului Gigi Becali. Prima moștenitoare a imperiului, fiica Teodorei Becali și a lui Mihai Mincu, a fost botezată în mare secret acum câteva zile.

Atunci au fost publicate de colegii noștri de la cancan.ro primele imagini cu fetița.

Zilele trecute, paparazzi ciao.ro i-au surprins pe proaspeții părinți alături de fiica lui când tocmai ieșeau dintr-o terasă de fițe din zona bună a capitalei.

Se vede treaba că sus pușii ei părinți încep încet-încet să o introducă pe micuță în lumea… bună. Cei drept, trebuie obișnuită de mică cu… greul.

Frumoasă imagine surprinsă de colegii noștri. Micuța cuibărită în brațele tatălui ei, în timp ce mama se îndrepta către mașina proprietate personală ca să pregătească acomodarea nou născutului.

Și, a se reține, nu vorbim despre un nou născut oarecare, vorbim despre primul nepot născut în familia lui Gigi Becali.

Așa cum povesteam și mai sus, proaspeții părinți sunt mai mult decât secretoși atunci când vine vorba despre evenimentele care se întâmplă în familia lor.

Nunta să zicem că s-a bucurat de o lejeritate decentă din punctul de vedere al comunicării.

Botezul, însă, a fost învelit într-un imens mister, la fel și naștere. Singurul mai slobod de gură așa cum îl știm, bunicul Becali a dat din casă.

“Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă”, a declarat

Gigi Becali pentru ProSport, potrivit gsp.ro, în 14 iunie, ziua care l-a făcut pentru prima dată bunic.

Becali a povestit la România TV că dimineață a fost la biserică, unde s-a rugat pentru sănătatea familiei, iar minunea a avut loc la prânz.

“Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta.

Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine.

De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus emoționat Gigi Becali.

Teodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit cu afaceristul Mihai Mincu în toamnă lui 2019.

„Junioara” Becali a rămas însărcinată fix în luna de miere pe care a petrecut-o, o parte la Hollywood, o parte în Bora Bora.

În ciuda faptul că a preferat să păstreze secretul vizavi de sarcină, Teodora a fost surprinsă în repetate rânduri de paparazzi cu burtica la înaintare.

VEZI GALERIE FOTO AICI!

Noi le dorim să fie sănătoși, iar celei mici să se bucure de familia în care a ajuns. Sursa ciao.ro