După ce Daria a declarat că Bodi o voia de soție, afaceristul aruncă bomba. Vedeta are planuri de nuntă, dar cu Bianca Drăgușanu: ”E singura femeie”

Idila dintre Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Daria pare că nu se mai termină. După ce s-a

iubit o perioadă cu Daria, afaceristul, după spusele rusoaicei, și-o dorea de soție, doar că, între timp, s-a reîntors în brațele Biancăi Drăgușanu.

Bombă după bombă în trio Bianca, Alex și Daria. Dupăce rusoaica a declarat în exclusivitate pentru SpyNews că Alex Bodi a chemat preotul acasă, semn ca și-o dorea de soție, acum afaceristul îi dă replica focoasei blondine.

De când s-a reîntors în brațele Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi pare mai liniștit și mai fericit ca niciodată. De data aceasta, se pare că relația celor doi se îndreaptă cu pași mici, dar siguri, spre ceva ce va dura o veșnicie.

Nu spunem noi asta, ci o spune chiar Alex Bodi. Afaceristul, în urma declarațiilor făcute de Daria, a dezmințit absolut totul, ba chiar a aruncat

și bomba care a pus pe jar lumea mondenă. ”Nu este adevărat”, a spus Bodi, după declarațiile rusoaicei, pentru SpyNews.ro.

Conform spuselor musculosului, gânduri de nuntă a avut și are doar cu Bianca Drăgușanu. De foarte multă vreme cei doi își plănuiau o nuntă ca în povești, doar că timpul și relația tumultoasă nu a mai dus acolo.

Acum, se pare că Bodi și Drăgușanca sunt mai siguri ca niciodată și se pregătesc de nunta mult visată, cel puțin asta reiese din spusele afaceristului.

”Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot”, a mai adăugat Alex Bodi.