El nu putea înțelege de ce soția sa este tot timpul obosită. Apoi a făcut această descoperire!

Un tânăr englez pe nume Tony Emms din orășelul Cresswell a publicat o fotografie de familie. În această poză apare soția sa Charlotte Sperry care a adormit îmbrățișată cu băiețelul lor.

Sub fotografie Tony a scris un mesaj cu toate sentimentele sale care l-au năvălit în acel moment. Mesajul sincer al bărbatului a fost preluat și de alte persoane. În câteva clipe acest mesaj s-a răspândit în tot internetul, doar în prima zi adunând zeci de mii de like-uri.

Noi am hotărât să vă prezentăm acest mesaj pătrunzător, căci cuvintele lui redau exact atmosfera care este într-o tânără familie.

„Uneori această femeie nu primește din partea mea respectul cuvenit. De fiecare dată când vin de la serviciu ea se simte foarte obosită. Aparent, mă întrebam din ce cauză poate fi ea obosită? Doar eu am muncit toată ziua, în timp ce ea nici nu a ieșit din casă…

În ultimul timp m-am gândit mult la acest lucru. Cu ce oare se ocupă soția în lipsa mea, căci mereu este obosită? Oare chiar stă cu copilul și privește televizorul? Desigur că nu!

Dis de dimineață copilului îi este foame. Charlotte de asemenea ar vrea să mănânce, dar ea uită de sine și are grijă de copilul nostru. Apoi se joacă cu el, îi schimbă scutecele și iarăși se joacă…

La un moment dat copilul obosește și adoarme. Însă mama nu are timp de dormit. Ea trebuie să strângă jucăriile împrăștiate, să spele rufele, să spele vesela… În timp ce mama face toate aceste lucruri, copilul se trezește și are nevoie de atenția mamei.

Charlotte din nou hrănește copilul și se joacă cu el. Face toate astea, chiar dacă nu are nici un minut ca să mănânce! Iar lucrul ei nu se observă, căci iarăși jucăriile sunt împrăștiate, iar copilul găsește cu ce să se murdărească.

Când mă întorc acasă de la muncă epuizat după o zi grea, doar o singură privire a celor dragi mă face fericit. Privind-o pe soție obosită eu înțeleg că trebuie să ai multă putere și dedicație pentru a asigura bunăstarea copilului.

Deși străduința femeii pare neobservată, dar înțeleg ce muncă titanică este aceasta. Să fii mamă este extrem de dificil!”

Citind aceste rânduri îți este greu să nu fii de acord cu Tony. Dacă v-au sensibilizat aceste cuvinte, atunci transmiteți-le și prietenilor.