Emanuel, prima declaratie despre relatia cu Elena Ionescu: „Vreau ca toata lumea sa stie”

Dupa ce s-a incheiat finala Survivor Romania a aparut vestea ca intre Emanuel Neagu si Elena Ionescu ar fi ceva mai mult decat o prietenie.

Elena Ionescu si-a facut bagajul si a plecat la munte, imediat dupa finala. Nu s-a dus singura, ci impreuna cu fosti concurenti, cu care a petrecut clipe minunate. Cantareata a pus poze chiar pe Instagram. Inainte de a ajunge la munte, artista s-a intalnit cu Emanuel, iar totul a fost filmat de Lola Crudu, care a surprins imbratisarea dintre ei, chiar si momentul cand a vrut sa-l sarute pe razboinic.

Emanuel si Elena

Emanuel pare indragostit de Elena. Ce spune razboinicul despre ea

”Este o femeie speciala, minunata, imi place mult, mult de ea. Insa, sunt mai timid si nu stiu cum sa abordez lucrurile. Atunci cand esti atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat sa poata ajunge la sufletul persoanei careia ii sunt adresate. Asa am facut eu cu Elena la Survivor, incercam sa ma apropii de ea…

Imi amintesc ca eram cu Cristi, care o placea pe Asiana, si incercam sa stau si eu mai mult cu Elena. Am tot facut pasi marunti, am incercat, mai ales de la unificarea echipelor sa stau in preajma ei in tabara, sa fiu mereu acolo. Chiar si acum, la terminarea show-ului. Totusi, suntem doar prieteni deocamdata, nu este nimic intre noi de alt gen, vreau ca toata lumea sa stie care este realitatea„, a spus Emanuel Neagu.

Elena a vorbit si ea despre Emanuel

”Este un baiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere. Asa l-am vazut eu la Survivor Romania si sper ca si de acum incolo sa fie tot la fel. Mi-a placut acolo de el, ca persoana, si din acest motiv, am dezvoltat si o legatura speciala dupa competitie. Insa, nu se pune problema de mai mult decat o prietenie sincera. E diferenta de varsta…Eu si acolo, in Dominicana, le spuneam la toti…”copiii mei!”. Nu, exclus! Suntem prieteni buni si sper ca intotdeauna va fi asa”, a spus cantareata.