Emily Burghelea, reactie dura la adresa Mirelei Vaida si a emisiunii Acces Direct: „S-a depasit cu mult limita…

Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida, a demisionat de la emisiunea Acces Direct si a facut dezvaluiri incredibile despre modul cum rste tratata Veronica Stegaru, Vulpita, de Viorel

Emily Burghelea rectie dura la adresa emisiunii Acces Direct

Asistenta a facut un live pe Instagram, dupa ce a demisionat, si cu lacrimi in ochi a povestit tot ce se intampla in

spatele acestei emisiuni. Emily a povestit despre drama prin care trece Veronica Stegaru si nimeni nu face nimic, de dragul audientei.

„Buna, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Stiu ca multi dintre voi mi-au

spus de-a lungul timpului ca nu este bine sa fac parte din acest format, dar din momentul in care am fost pusa sa ascund niste agresiuni, nu am mai putut sa fac parte din acest format.

Da, ati avut dreptate. Azi s-a depasit cu mult limita. Am fost pusa sa ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei, nu conteaza ca e vorba de Vulpita, de X sau de Y, iar eu nu am putut sa raman

nepasatoare, nu am putut. Eu chiar vreau ca voi sa intelegeti ca eu nu am facut chestia asta ca sa patez imaginea oamenilor

care lucreaza acolo si cu care m-am inteles foarte bine, pana astazi, cand m-au pus sa fac ceva ce nu am putut sa fac.

Nu pot sa tac atunci cand cineva vine la mine si se plange si imi spune ca sunt singura scapare, singura solutie, singura persoana care poate sa o ajute, caci restul se fac ca ploua.

Nu e ca si cum a plecat regina Elisabeta de la Palatul Buckingham. Nu vreau sa intru an detalii acum, am o multime de stari in momentul asta. Nu vreau sa fiu nevoita sa spun mai mult, pentru ca e nasol” a spus asistenta.

Tot Emily o acuza pe Mirela Vaida ca nu a luat atitudine.

„Mirela, tu sii ca Viorel o agreseaza pe Veronica si noi trebuie sa ne facem ca ploua? Eu nu pot sa trec peste chestia asta.

Chiar nu pot sa trec. A plans la mine inainte de emisiune. Eu nu pot, deci chiar nu pot. Mie imi este foate mila de ea. Vreau sa iau la mine acasa, sa stea la mine”, a spus Emily Burghelea cu lacrimi in ochi.

Mirela Vaida spune ca Emily a fost data afara. scrie fabricatinromania