Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct: “Sunt lipsiți de scrupule”-VIDEO

Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida de la Acces Direct și-a dat demisia și a plâns în direct, într-un live pe Instagram. Asistena tv susține că Veronica Vulpița este agresată de soțul ei și, în ciuda faptului că a încercat de mai multe ori să vorbească cu colegii ei despre acest subiect, toată lumea tratează cu superficialitate cazul. De aceea a a considerat de cuviință să își dea demisia și să nu fie părtașă la așa ceva.

EMILY BURGHELEA ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ACCES DIRECT ȘI ADUCE ACUZAȚII GRAVE
Scandal de proporții la Antena 1, după ce asistenta de la emisiunea Acces Direct a făcut dezvăluiri bombă în cazul Vulpița și Viorel. Cei doi sunt de ceva timp protagoniștii principali ai emisiunii și multă lume îi urmărește. De acealată parte a baricadei stau cei care critică postul de televiziune pentru că promovează non valori și întrețin o astfel de telenovelă.

Acum Emily Burghelea a făcut dezvăluiri șocante despre reala situație dintre Veronica și Viorel. Asistenta tv susține că Vulpița i-a spus clar că a fost agresată de soțul ei Viorel și ar fi văzut chiar și urmele acestor agresiuni. Vulpița era vânătă pe o mână dar și la ochi. Când a încercat să semnaleze asta colegilor ei a constata că nimeni nu ia în serios aceste acuzații și că toată lumea susține că așa ceva nu s-ar fi întâmplat.

Emily Burghelea a postat și o fotografie din sutdioul Acces Direct, menționând în descriere că este ultima, pentru că nu poate accepta comportamentul colegilor ei.

Persoana care a înregistrat o parte din live-ul de pe Instagram al lui Emily a declarat că: Nu mi-a trecut prin cap să filmez încă de la inceputul live-ului Emily a mai precizat :Colegii de la Acces direct sunt niste oameni minunați ,doar că staff-ul se face că plouă doar ca să crească în audiență și calcă peste “tot ce inseamnă bun simt “ Sunt lipsiți de scrupule”.