Fenomenul astrologic care afectează toate zodiile! Pe 9 septembrie este punctul de cotitură al lunii!

Fenomenul astrologic care afectează toate zodiile se apropie cu pași repezi. Pe 9 septembrie este punctul de cotitură al lunii, iar zodiile vor resimți asta din plin. Se anunță schimbări pe

toate planurile, mai ales pentru Balanță și Săgetător. Pe 9 septembrie, Planeta războiului intră în fază retrogradă și se anunță răsturnări de situație din punct de vedere social. Fenomenul astrologic care afectează toate zodiile! Pe 9 septembrie este punctul de

cotitură al lunii! Fenomenul astrologic de pe 9 septembrie vine cu schimbări mari pentru zodii. Unele vor fi pe plan sentimental, altele pe plan financiar, altele pe plan social, cert este că toate zodiile vor fi afectate.

Fecioară. Pentru fecioară, schimbările vin pe plan profesional, unde ai tendința să-ți impui noi obiective. Nu e nimic rău în asta, dar nu uita că trebuie să-ți mai rămână și ceva timp liber, așa, pentru sufletul tău.

Balanță. Ești indecis în privința relației sentimentale. Te gândești dacă ești pregătit să o oficializezi. Adevărul e că nu prea ești, dar, ai răbdare cu tine, nici nu tu ești pregătit pentru ce te așteaptă.

Scorpion. Muncești mult pentru că vrei să atingi un obiectiv măreț. Tu știi mai bine decât oricine, că obiectivele mărețe necesită timp și răbdare. Așa este. Continuă și universul te va răsplăti.

Săgetător. Îți dorești să te afirmi și ți se pare că nu vei reuși vreodată. Nu dispera, forțezi lucrurile și atragi atenția asupra ta într-un mod care nu îți face cinste. Vei reuși când nu vei mai pune presiune pe tine.

Capricorn. Ești mulțumit cu tine, dar nu și cu locul în care stai. Te gândești să reamenajezi, sau chiar să te mulți. Vrei o schimbare și încerci să-ți convingi și jumătatea, că asta e soluția spre o stare generală bună.

Vărsător. A venit toamna, dar tu tot la mare te gândești. Ai multă treabă la birou, dar parcă te tentează o mică escapadă de 2,3 zile pe undeva prin țară. Dacă te organizezi bine, vei putea să-ți faci plăcerea.

Pești. Nu îți prea plac ieșirile cu prietenii și nici revederea cu rudele, dar, de data asta, trebuie să-ți calci pe inimă. O nuntă, un botez, sau o cununie civilă, te vor face să ieși din casă.

Berbec. Le-ai promis prietenilor că mergeți la un grătar, și iată că a venit vremea. Vei cunoaște oameni noi cu care veți lega prietenii, și ..cine știe, poate chiar mai mult de atât.

Taur. Te gândești la cineva cu care ai rupt legătura mai demult. Știi că ai partea ta de vină, dar orgoliul nu te lasă în pace. Pune mâna pe telefon și sună! E cel mai simplu gest pe care îl poți face.

Gemeni. Ești confuz în privința situației în care te afli. O zi îți prinde bine, alta ți se pare un calvar. Fii calculat și analizează. S-ar putea să găsești echilibrul de care ai nevoie.

Rac. Simți nevoia să-ți vezi prietenii, familia extinsă, și pui la cale o revedere completă, de zile mari. S-ar putea să fii dezamăgit. Nu toată lumea va fi încântată de ideea ta.

Leu. Ai făcut un pas important în viață și ți se pare că, măcar pentru o perioadă, ar trebui să nu mai ieși cu nimic în evidență. Îți va reuși, dar nu pentru mult timp. Sursa huff.ro