Fericirea mutării la casă nouă i-a fost umbrită de prima ploaie. Mirela Vaida, blocată în propria locuință din cauza condițiilor meteo: ”Plec cu barca”

Fericirea mutării la casă nouă i-a fost umbrită de prima ploaie. Mirela Vaida, blocată în propria locuință din cauza condițiilor meteo: ”Plec cu barca”

Mirela Vaida s-a mutat la casă nouă, crezând că a scăpat de toate problemele pe care le-a întâmpinat atunci când locuia la bloc, dar s-a înșelat.

Mirela Vaida, probleme din cauza condițiilor meteo. Prezentatoarea TV a rămas blocată în propria locuință.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, Mirela Vaida este mămică a treci copii, iar de când familia i s-a mărit, vedeta și soțul ei au luat decizia de a se muta la casă, pentru a avea mai mult spațiu.

După multă muncă și foarte mulți bani investiți, Vaida și-a mutat familia într-o vilă care se învârte după soare.

În mijlocul pădurii, pe lângă bucuria de a sta la casă, familia prezentatoarei se bucură și de o curte imensă. Totul a fost gândit ca la carte, astfel încât copiii să se poată juca cât e ziua de lungă, fără a ieși din vizorul mamei sau al bunicii.

Ei bine, dacă până acum totul a fost așa cum și-au dorit, acum, odată cu venirea acestor zile ploioase, fericirea Mirelei de a sta la casă, așa cum și-a dorit mereu, a fost umbrită de… condițiile meteo nefavorabile.

După câteva zile în care toamna parcă a luat locul verii și ploile nu au mai încetat, atunci când și-a dorit să iasă din casă, pentru a ajunge la emisiunea pe care o moderează, Vaida a avut parte de un șoc.

Toată curtea sa imensă, de care în urmă cu câteva zile se bucura întreaga familie, a fost acum inundată. Ploile au făcut ravagii, iar pentru a ieși din casă, vedeta a avut nevoie de o… barcă, după cum chiar ea a spus.

Curtea de altădată, în care erau amplasate tot felulde jucării pentru copii, a fost acum inundată, iar dacă vreun membru al familia a ieșit din casă, înseamnă că a avut mult curaj.

”Plec cu barca”, a scris mirela Vaida, în dreptul fotografiilor pe care le-a postat pe Instagram, acolo unde a împărtășit cu fanii săi necazul prin care trece.

Până când ploile se vor opri, Mirela va fi nevoită să iasă din casă echipată corespunzător și să dea pantofii cu toc pe o pereche de cizme. scrie ombun.net