Fiul ei a început să se îmbrace în femeie în anul 1990, de atunci a trăit ca femeie. Când i-a spus mamei motivul a început să plângă de fericire: ,,Acum este fiica mea” Uite de ce a ales bărbatul să facă asta și de ce nu îi e deloc rușine

Un bărbat din Guilin, China, regiunea Guangxi, a început să se îmbrace ca o femeie în anul 1990 dintr-un motiv pur și simplu uluitor…

El nu s-a îmbrăcat ca orice femeie, ci a folosit hainele surorii sale moarte. Motivul lui este unul înduioșător: a dorit să o ajute pe mama sa bolnavă mintal să îndure mai ușor moartea surorii.

Se pare că în momentul în care a văzut cât de fericită devenise după transformarea lui, bărbatul și-a aruncat toate hainele și le-a adoptat de bunăvoie pe cele ale surorii, doar pentru a o vedea fericită! Bărbatul, al cărui nume nu a fost încă făcut public, insistă că nu-i pasă ce spun oamenii despre el.

Timp de 20 de ani el a purtat hainele surorii sale, schimbarea lui a venit mai ales atunci când starea de sănătate a mamei începuse să se deterioreze foarte mult.

Ea părea să fie fericită atunci când credea că are iar o ,,fiică”, așa că fiul ei a continuat să se îmbrace cu haine de damă. În prezent el a declarat că nu deține niciun obiect vestimentar de bărbați. Într-un clip care a apărut pe internet el insistă că starea de sănătate a mamei sale s-a îmbunătățit, și că numai de asta îi pasă.

În același clip femeia poate fi auzită spunând ,,Ea este fiica mea. Când cealaltă fiică a mea a murit, ea a devenit fiica mea”.

Bărbatul spune că deja îmbrăcămintea lui a devenit o rutină: ,,Era atât de fericită. Practic de atunci eu am trăit ca femeie. Dacă fac asta pentru mama mea, de ce mi-ar fi frică de ceea ce spun oamenii?”