Fostul premier a mai fost căsătorit înainte de a o cunoaște pe Daciana

Prima soție a lui Victor Ponta nu este chiar atât de faimoasă ca actuala, deși au fost căsătoriți timp de 7 ani. Roxana este cea care i-a dăruit lui Victor Ponta și primul copil.

Din 2006, Victor Ponta, liderul Pro România, este căsătorit cu Daciana Sârbu. Înainte de a fi cu ea, însă, prima sa nevastă a fost Roxana Ponta. Niciodată, cei doi nu au făcut public motivul divorțului. S-au speculat, însă, două posibilități. Fie Victor Ponta o cunoscuse deja pe Daciana, de care s-a îndrăgostit, căci nunta lor a venit relativ repede după divorțul politicianului. O a doua posibilitate ar fi ca noua lume în care intrase, căci abia aderase la politica mare în 2004, se le fi afectat negativ relația de cuplu.

Victor Ponta a intrat în politica mare în anul 2004, după ce a obţinut un mandat de deputat, iar la doi ani după, în anul 2006, acesta a divorțat de prima sa soție.

În prezent nu se cunoaște motivul real pentru care cei doi au ales să se separe, însă s-a speculat foarte mult ideea că liderul Pro România ar fi făcut acest pas pentru Daciana, actuala soție.

Prima soție a lui Victor Ponta i-a fost colegă de liceu
Roxana și Victor Ponta s-au cunoscut la liceu, unde au fost colegi. S-au căsătorit în 1998, când Victor Ponta avea 26 de ani. În 2001, Ponta a devenit tată. Roxana i-a dăruit primul copil, un băiețel pe nume Andrei.

Când a fost pronunțat divorțul, fiul lui Ponta, Andrei a fost încredințat mamei sale, se arată în actele de la Judecătoria Buftea.

După divort, Victor Ponta a urmat să achite o pensie alimentară de 2.500 de lei pe lună, stabilită de instanță la acea perioadă.

În urma divorțului, fosta soție a lui Ponta a primit de la acesta casa de locuit din Chitila, estimată la 64.800 RON.

Pentru studiile lui Andrei, care are acum 19 ani, Ponta scoate din buzunar 6.900 de euro – taxe de școlarizare – 1.100 de euro – costul meselor pentru cele 10 luni de școală și 400 de euro costul manualelor.