Gina Pistol, pregătită pentru viața de mămică? Gestul care ridică semne de întrebare!

Ginuța, Ginuța, nu cumva vrei să ne faci o surpriză? Nu de alta, dar paparazzii noștri te-au surprins într-o ipostază care ne cam dă de gândit! Blondina a lăsat hainele provocatoare acasă și a mers la un centru comercial, acolo unde a făcut câteva gesturi ce lasă loc semnelor de întrebare!

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Gina Pistol, prezentatoarea Asia Express, în parcarea unui centru comercial din Capitală. Blondina s-a dat jos din autoturism și… ce să vezi!

Am crede că vrea să fie de nerecunoscut. Cu masca de protecție pe chip, îmbrăcată sport, cu o cămașă largă, niște pantaloni lejeri și o pereche de adidași, Gina Pistol și-a luat rucsăcelul și a pornit în „aventura” zilei.

Astfel, sub privirile Paparazzilor Spynews.ro, prezentatoarea Asia Express s-a oprit în dreptul unor căsuțe pentru copii și a petrecut acolo ceva vreme, vorbind la telefon. A mai aruncat apoi un ochi asupra unor balansoare de grădină.

În continuare, Ginuța a atras toată atenția! Cum? Ei bine, blondina a părut foarte preocupată de cămășa pe care o purta și când își atingea abdomenul, când îl privea! Gina Pistol a ajuns la scurt timp în depozitul magazinului de mobilă, de unde a ieșit cu două pungi. Urmează ceva schimbări minore în casă?

Dar o schimbare majoră în viață? Hainele, „popasul” la casuțele pentru copii și privirile și atingerile abdomenului..

Citeste continuarea