Horoscop 11 septembrie 2020. Vine o perioada GREA pentru 3 zodii

FECIOARĂ
Se poate să vină cineva în vizită şi spicuiţi câteva idei care să vă aducă succes atât în plan profesional, cât şi personal. O s-aveţi spor la activităţile care presupun migală şi o să vă dovediţi măiestria, o să primiţi şi aprecieri, şi-or să vină şi bani în perioada asta.

BALANŢA
E posibil să-ntâlniţi în cercul de prieteni un proaspăt sosit care să se simtă atras de voi şi să fie o atracţie reciprocă. Sunt ceva noutăţi care să vă redirecţioneze profesional şi poate va-ncântă cineva cu un job, vă oferă o altă perspectivă pe care o s-o îmbrăţişaţi cu uşurinţă.

SCORPION
O să fiţi cooptaţi de un grup, o fundaţie că să susţineţi o cauză, să vă implicaţi cu ce se poate, că e mare nevoie de voi. Există pentru voi un miraj al străinătăţii şi-aţi vrea să vă duceţi şi ca turişti şi în căutarea unei experienţe profesionale sau există un potenţial partener de cuplu.

SĂGETĂTOR
E un eveniment festiv la care o să vă duceţi c-aveţi ceva de spus, de făcut, să vă faceţi şi un autopromo să afle lumea cât mai multe despre voi. O să puteţi face un salt în carieră, să deveniţi şi mai vizibili în societate, să lucraţi şi în paralel la mai multe proiecte şi personale şi de serviciu.

CAPRICORN
Vă invită cineva la sfârşit de săptămână undeva la mare, la munte, poate şi în altă ţară să vă bucuraţi de câteva zile care să vă ungă pe suflet. Poate va bate gândul să urmaţi nişte cursuri pentru că sunteţi atraşi de o disciplină anume şi vreţi să conteze şi la salariu, faptul c-aveţi o specializare.

VĂRSĂTOR
Poate vi se aprobă, în sfârşit, după lungi aşteptări un credit bancar să vă cumpăraţi casă, maşina s-aveţi bani să vă căsătoriţi. Se poate să primiţi o veste bună legată de bani şi să vă faceţi planuri pentru o ieşire cu prietenii, să vă destindeţi, să fie o schimbare de ritm, de peisaj.

PEŞTI
E o listă de pretendenţi şi o s-aveţi de unde s-alegeţi că oferta e generoasă şi poate v-aşezaţi şi voi la casa voastră. Se poate să aflaţi într-o şedinţă ce-aveţi de făcut de-aici încolo, or fi proiecte noi în care -o să vă implicaţi pentru că e un tumult interior pe care vreţi să-l externalizaţi.

BERBEC
O să puneţi la cale nişte proiecte de timp liber şi o să daţi refresh vieţii voastre mondene, c-o să fiţi ancoraţi pe scenă socială. Vi se promit mai mulţi bani de la serviciu şi n-o să aşteptaţi prea mult până să-i luaţi, chiar se vor precipita nişte lucruri şi o să-i primiţi cât de curând.

TAUR
Poate s-au intensificat pregătirile în vederea unui botez sau sunteţi naşi de cununie pentru cineva foarte apropiat şi o să fie un entuziasm aparte. O să vă puteţi cultiva latura creativă, să puneţi şi în practică nişte idei care vă pot aduce bani şi o să vă bucuraţi de admiraţia celor din jur.

GEMENI
O să mai investiţi nişte bani în casă, poate vă extindeţi, reamenajaţi, mai faceţi câte ceva pentru confortul alor voştri. La voi a sosit scadența şi trebuie să vă achitaţi de nişte obligaţii ca să puteţi începe alte proiecte, să faceţi progrese în carieră.

RAC
O ieşire diseară cu cineva de care vă era dor va reda tonusul sufletesc şi o să acumulaţi resurse pentru treburile complicate poate le-aveţi de rezolvat. Încep să se rezolve nişte acte care v-au dat de furcă şi fără de care nu vă puteţi angaja, sau înscrie la vreo şcoală şi o să legalizaţi nişte situaţii.

LEU
E bine să va-ngrijiți de sănătate ca să vă folosiţi şansele de a evolua în cariera şi să deveniţi şi mai cunoscuţi. Aţi putea încropi un parteneriat de afaceri ca să aduceţi mai mulţi bani la bugetul familiei, să vă permiteţi şi un respiro la sfârşit de săptămână, ca să vă eliberaţi de stres.