Horoscop 22 octombrie 2020. Zodia care are un mare succes

Horoscop 22 octombrie 2020 Berbec
Berbecii traversează o perioadă benefică, în care energia este la cote maxime, la fel ca și entuziasmul. Pare a fi momentul ideal pentru a lua în piept anumite probleme din trecut, astfel încât să pășești cu încredere

în următoarea etapă a vieții. Pe plan sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz, însă asta pentru că unii nativi din zodia Berbec au decis să se izoleze de bunăvoie. Poate că ar fi timpul să profiți de clipă și să ieși din nou în lume. Ai numai de câștigat.

Horoscop 22 octombrie 2020 Taur
Taurii care resimt stresul mai intens decât de obicei ar putea fi salvați de propria imaginație. Este uimitor câte lucruri se pot schimba la 180 de grade atunci când îndrăznești să visezi cu ochii deschiși și să faci pași mici, zi de zi. Nu te lăsa prins în agitație de zi cu zi, ci setează scopuri înalte și nobile, care să-ți dea un sentiment de împlinire.

Horoscop 22 octombrie 2020 Gemeni
Gemenii ar putea avea tendința de a plănui fiecare moment al zilei de joi, însă această strategie nu va da roade. O soluție mai simplă este să lași lucrurile să evolueze de la sine, fără a încerca să deții controlul,

mai ales dacă nu se ivesc situații complicate. Vei reuși astfel să ai parte de momente liniștite, în care să îți pui ordine în gânduri. Seara ar putea aduce vești bune de la o persoană dragă!

Horoscop 22 octombrie 2020 Rac
Racii sunt pe punctul de a cunoaște o persoană care să le fure complet și iremediabil inima. De ce nu, chiar și în mediul online, acolo unde câteva mesaje se pot transforma rapid într-o poveste de

dragoste la distanță. Îndrăznește să faci acel pas în plus, destinul ți s-ar putea schimba în moduri imposibil de imaginat acum. Și, în orice caz, nu în rău. Singurul regret este regretul de a nu fi făcut nimic, atunci când aveai ocazia și te îndemna instinctul.

Horoscop 22 octombrie 2020 Leu
Pentru Leu este o zi minunată pentru întâlniri amoroase. O simplă întâlnire cu prietenii îți poate trezi interes față de o persoană de sex opus, la care te gândești ca la o potențială jumătate. Trăiești într-o semi-singurătate de ceva vreme și poate a venit timpul să te lași purtat de sentimente, în brațele unei persoane frumoase atât la minte, cât și la trup. Instinctul tău puternic te ghida spre o nouă cucerire. S-ar putea să ai parte de surprize uriașe!

Horoscop 22 octombrie 2020 Fecioară
La Fecioară s-ar putea să existe una sau două persoane care să provoace unele obstacole minore într-un proiect. Dacă se întâmplă acest lucru, vă puteți baza pe farmecul și empatia dvs. pentru a anula efectele negative. Va fi posibil să dezamorsați problemele și să-i luați pe acești oameni

de partea dvs. dacă vedeți ceva din perspectiva lor. Aceasta nu este o zi pentru a lua nu pentru un răspuns. Este o zi pentru a asculta argumentele cuiva și apoi pentru a-i educa despre ceea ce știi că este o modalitate mai bună. Comunicarea verbală este arma ta secretă.

Horoscop 22 octombrie 2020 Balanță
Pentru Balanță flirtul nu este întotdeauna modalitatea de a obține ceea ce vrei în viață, dar astăzi ar putea fi cel mai eficient! Atâta timp cât nu faceți promisiuni cuiva pe care nu intenționați să le țineți, nu este absolut nimic în neregulă de a pune un zâmbet pe față pentru cuceri pe cineva. Știți cum să apăsați butoanele cuiva. Nu este nimic în neregulă cu acest aranjament.

Horoscop 22 octombrie 2020 Scorpion
Scorpionul devine o persoană evazivă azi, mai ales într-o conversație foarte serioasă cu partenerul de cuplu, însă nu este o idee bună. PErsoana respectivă deja s-a plictisit de răspunsurile tale în doi peri, din care nu se înțelege nimic concret. Astăzi s-ar putea să fii nevoită să dai cărțile pe față, pentru că purtarea ta este foarte posibil să declanșeze un comportament neașteptat. Persoana de lângă tine este una imprevizibilă, așa că nu risca.

Horoscop 22 octombrie 2020 Săgetător
Joi, Săgetătorii sunt foarte atenți la propria imagine. Dacă te uiți în oglindă și ai dubii, e bine să ceri părerea unor persoane cât mai apropiate. Poț fi subtil, ai putea să faci în aşa fel încât să afli dacă ţinuta ta de astăzi este adecvată sau ce părere au despre tine. Astfel de asigurări îți pot oferi eneria unei zile întregi. Nu uita, însă, un lucru foarte important. Nimeni nu te cunoaște mai bine ca tine, iar o soluție ar fi să încerci să te iubeşti mai mult.

Horoscop 22 octombrie 2020 Capricorn
Ca de obicei, Capricornii sunt cu picioarele adânc înfipte în pământ. Nu mai contenești în a-ți pune tot felul de întrebări, dar te linişteşti imediat dându-ţi singur răspunsuri extrem de argumentate. Astăzi, ai parte de victorii, și în dragoste și în afaceri. Depinde de tine cum vei ști să îți maximizezi acest succes. Sfatul astrelor pesntru tine este să nu leneveşti. Nu te lăsa pe tânjeală și vei avea parte numai de reuşite!

Horoscop 22 octombrie 2020 Vărsător
Astăzi, mai mult ca oricând, Vărsătorii sunt puși pe fapte mari. Vrei să faci bani și nimic nu pare să te oprească. Te gândești la ce să vinzi sau să cumperi, şi totul merge ca pe roate. Chiar dacă nu vei obține beneficiile materiale pe care ți le dorești, vei obține sigur admirație din partea prietenilor, dar, mai ales, din partea partenerului de viaţă. Seara, vei primi o veste din partea unei rude îndepărtate.

Horoscop 22 octombrie 2020 Pești
Joi, Peştii sunt sfătuiți să-şi asculte intuiţia. Dacă simţi că o zi departe de lume ți-ar face bine, ia-ţi liber de la serviciu şi relaxează-te în mijlocul naturii. La mijlocul zilei, un prieten foarte apropiat va avea nevoie de tine. Nu îl refuza, chiar dacă asta îți va încurca puțin planurile. Sfatul astrelor este să dai o mână de ajutor, da să încerci să stai departe de problemele lui. Seara, persoana iubită îţi va face o surpriză neaşteptată.