Horoscop 23 octombrie 2020. Zodiile care primesc o veste minunata

Berbec

Resursele financiare nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie să te bazezi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei. E posibil ca cineva să-ţi ofere o sumă de bani pentru a te ajuta să achiţi vreo datorie din trecut, dar nu este exclus să intri în posesia unei sume care ţi se datorează de mai multă vreme şi tot întârzia să apară, deci se poate regla oarecum balanţa.

Nu prea ştii să-ţi administrezi banii, eşti tentat să-i cheltui pe tot felul de obiecte care te atrag la prima vedere, care îţi plac sau care îţi inspiră un anume sentiment, fără a te gândi şi la utilitatea acestuia sau la oportunitatea achiziţionării lui.

Taur

Te afli într-un anturaj marcat de conflicte şi neînţelegeri, poate din cauza unei competiţii care are ca scop final un premiu. Poate e şi o motivaţie materială la capăt, de aceea intri şi tu în această luptă pentru a obţine victoria.

Poţi fi printre primii în orice confruntare de idei sau de forţe, pentru că eşti bine pregătit şi deţii o energie de invidiat, cu care îi dai la o parte pe rivalii tăi. Nu te temi de conflicte, dimpotrivă, găseşti în tine rezerve de ambiţie care te propulsează direct în prima linie. Ai ceva de câştigat şi nu te laşi până nu obţii!

Gemeni

Nu prea te poţi baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenului care se oferă să te ajute, pentru că nu-ţi inspiră prea multă credibilitate. Ori a mai încercat şi altădată să te ajute şi nu i-a ieşit, ori ştii din experienţă proprie că nu are cu ce te ajuta, că mai degrabă ar merita el ajutat! Este un om fără experienţă de viaţă care promite ceva ce nu poate oferi, ca atare ar fi bine să te descurci singur, ca să nu-ţi pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau lăudăroase.

Caută compania unor oameni inteligenţi, suspuşi, cu experienţă, nu numai pentru că ei îţi vor deschide mai uşor unele uşi, ci şi pentru că ai şi tu multe de învăţat de la ei. Cheamă un expert la nevoie, nu te baza pe oricine!

Rac

Deşi lucrurile păreau să evolueze într-o ciclicitate deja predictibilă, după un şablon foarte bine conturat, azi resimţi o schimbare majoră de ritm. Pur şi simplu, ceea ce înainte mergea după un pas regulat, bine cunoscut, acum parcă o ia razna şi evoluează cu o viteză crescută, care te ia prin surprindere.

Tu oricum eşti o fire iute, care apreciază viteza şi lucrurile care înaintează rapid, dar chiar şi pe tine te miră acest salt imens, ca aşi cum ai sări peste mai multe etape deodată. Îţi convine această ascensiune rapidă spre scopul tău cel mare, chiar dacă, la prima vedere, nu înţelegi cum de s-a putut întâmpla.

Leu

Ai multe lucruri de făcut, agenda e arhi-plină, dar când începi să le iei la bani mărunţi, îţi dai seama că sunt nişte mărunţişuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poţi concentra serios pe parcursul zilei de muncă pentru a le şterge pe toate de pe listă.

După ce vei scăpa de ele, te vei putea gândi şi la alte proiecte mai importante, dar deocamdată ar fi bine să te despovărezi de astfel de aspecte neimportante, altfel le vei duce pe tine în spate ca restanţe de care tot va trebui odată să te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare, potrivit horoscopului pentru 23 octombrie 2020.

Fecioară

Joci un rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume îşi bate capul. Tu eşti bine pregătit la nivel teoretic, ai acumulat deja informaţiile necesare pentru soluţionarea situaţiei de faţă, dar aştepţi să ţi se ceară părerea.

Consideri că, dacă te bagi fără să fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Îţi cunoşti valoarea, şi alţii ţi-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte în banca ta până când colaboratorii ajunşi în impas vor ajunge la concluzia că trebuie să apeleze la tine. Abia după aceea orgoliul tău se va umfle în pene!

Balanţă

Eşti genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îţi alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le pui şi pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ţi apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine.Sunt mesaje cât se poate de limpezi că mergi în sensul cel bun, deci nu mai are rost să te îndoieşti de tine sau de succesul drumului ales. Parcă cineva tot îţi oferă mici informaţii care îţi confirmă ceea ce intuiţia deja îşi transmitea, dar nu credeai fără a avea şi nişte garanţii foarte certe. Acum le ai!

Scorpion

Ţi-e frică de judecata aspră a celor din jur şi, ca să nu intri în gura lupului, preferi să rămâi tăcut şi anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte şi meritate, poate te-ar ajuta să îndrepţi o situaţie de care te faci vinovat, dar azi nu te simţi în stare să faci faţă unui tir de atacuri.

Eşti mai sensibil, încât o vorbă dură te-ar doborî cu totul, de aceea ori faci tot posibilul să repari problema înainte ca ea să devină subiect de critică, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua în vizor, măcar până se calmează atmosfera.

Săgetător

Bucură-te de aceasta zi pentru a ieşi în lume şi a te simţi bine. Ai chef de distracţie şi te comporţi ca un copil lipsit de griji care vrea să se joace. Exact aceasta este starea perfectă a acestei zile: joaca! Fii liber să faci ce vrei, să mergi oriunde te cheamă inima, să nu ţii cont de limite şi restricţii, şi să încerci lucruri care nu s-ar cuveni vârstei tale.

Dar cine decide ce se cuvine şi ce nu? Fă ce vrei, fii liber să descoperi lumea prin ochii de copil, pentru că în adâncul sufletului mai există încă un puşti pus pe şotii care aşteaptă să se manifeste în voie. Scoate-l la lumină!

Capricorn

Ai ocazia să descoperi sursa problemelor din viaţa ta şi, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, făţarnicii care ţi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, şi fă curăţenie în viaţa ta.

Eşti atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepţi nimic din ceea ce înainte te-a păcălit şi ai acceptat să facă parte din viaţa ta, gata să dai afară minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile, arată horoscopul zilei de 23 octombrie 2020.

Vărsător

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva.

Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi cea ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Peşti

Participi la un proiect ce implică resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atât timp cât păstrezi un echilibru între componentele acestui proiect, fără a aluneca spre exces de zel în nicio parte!

Dacă investeşti energie, timp şi pasiune, dacă mai ai ocazia de a-ţi pune în valoare şi talentele native, atunci ai toate motivele să fii mulţumit de rezultate, pentru că este un plan care îţi face mare plăcere. Nu e doar o obligaţie sau o rutină, ci chiar e o adevărată bucurie să îţi aduci contribuţia, tocmai de aceea şi rezultatele sunt excelente!

Sursa