Horoscop marți 14 iulie 2020. Află ce zodii vor avea parte de o zi dificilă

Previziuni pentru toate zodiile marți. Găsești aici horoscop marți 14 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi demarți, la început de săptămână, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate. Citește aici horoscop marți 14 iulie 2020.

Horoscop marți 14 iulie. Berbec
În plan profesional veți avea parte de multe schimbări și veți primi oportunități de afacere interesante. O persoană din trecut s-ar putea întoarce în viața voastră, deci s-ar putea să aveți parte de o nouă relație, cu care ați mai avut de a face mai demult. Chiar dacă nu veți accepta, stima de sine va crește și veți observa ce putere de seducție aveți în ultima vreme.

Taur
Ai tendinţa de a respinge sfaturile celor mai maturi dintr-un spirit de frondă care nu te caracterizează. Există cineva alături de tine care are numai lucruri bune de împărtăşit, dar vrei să demonstrezi că ești capabil să te descurci doar prin forțele tale. E bine că ai devenit ambițios, dar sfaturile sale te-ar putea ajuta mai mult decât crezi, așa că ai grijă să nu regreți această alegere.

Horoscop marți 14 iulie. Gemeni
Trebuie să înțelegi că așa este în viață: unul pierde, altul câștigă. Din acest punct de vedere, nu suntem toți egali și în fața câștigului nu avem aceleași șanse. Nu te stresa că alții sunt nefericiți, nu este vina ta că ai ajuns la un nivel mai mare decât al lor. De ce să te intereseze ce spune lumea, ce părere are cel pe care l-ai dat deoparte, cât timp eşti mândru de calea pe care ai urmat-o.

Rac
Este o zi perfectă, veştile bune şi evenimentele fericite dau năvală în calea ta. Ar fi culmea să nu profiţi din plin de tot ce ţi se oferă pe tavă, pentru că ai parte de una dintre cele mai bune zile din ultima perioadă, în care viața ta a fost destul de agitată. Dai peste oameni care te susțin, te înțeleg și ar da orice să te vadă fericit, așa că ține-i aproape cât poți.

Leu
Nu te gândi la nimic altceva, decât la ceea ce ai azi de rezolvat, precum și în viitorul apropiat. La serviciu, lasă grijile deoparte și nu te pierde în detalii. Nu te gândi la ce se petrece acasă, lasă stresul și problemele amoroase, că acestea nu-ți vor aduce niciun beneficiu. Detaşează-te de orice alte preocupări şi dedică-te doar muncii, pentru că ai de câștigat în această perioadă.

Horoscop marți 14 iulie. Fecioară
Prietenul la nevoie se cunoaşte, toată lumea ştie asta, şi azi descoperi pe pielea ta cât de important e să ai alături de tine pe cineva care ţine cu tine necondiţionat. Primești sfaturi care te vor ajuta enorm, mai ales că începuseși să simți că ai rămas în pană de idei. Și tu ai fost în această situație și ai procedat la fel, așa că a venit timpul ei să se revanșeze pe măsură.

Balanță

Eşti pretenţios şi nu te mulţumeşti cu puţin, ca atare ai putea refuza diverse oferte dacă nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale actuale. Chiar dacă ai vrea să te implici într-un proiect nou, simți că nu e momentul acum și mai bine ai mai aștepta o ofertă mult mai bună. Consideri că merită să mai stai pe tuşă, să se mai adune soluţii și să nu te oprești la prima întâlnită.

Scorpion
Numai de tine depinde cum gestionezi o situație. Trăiești o perioadă mai dificilă și ai nevoie doar de liniște pentru a-ți pune ordine în idei, așa că ar fi bine să te grăbești. Ai să vezi cât de uşor e să depăşeşti un hop doar prin ambiţie, deci spune-ţi chiar acum cu încredere şi curaj, ţie însuţi: da, pot! Dă tot ce poți acum, pentru ca mai apoi să te bucuri de rezultate în tihnă.

Horoscop marți 14 iulie. Săgetător
Decideți azi să iertați pe toată lumea și să nu mai aveți conflicte cu nimeni. Deși v-au greșit, vreți să aveți o relație bună cu toți și să fiți prietenoși, să vă simțiți mai împăcați. În plus, vă veți ierta mai mult pe voi și veți fi împăcați. Partenerul de viață nu pierde nicio ocazie să vă facă să vă simțiți special și face tot ce poate ca să vă vadă zâmbind. Vă va oferi o stare de bine cu siguranță.

Capricorn
Capricornii sunt azi mai abătuți și triști decât în orice altă zi. Sigur că ai şi tu problemele tale, dar nu merită atâta atenţie cât le oferi. Nu te mai pierde în detalii și bucură-te mai mult de ceea ce îți oferă viața. Ai atâtea motive să fii fericit și tu îți pierzi timpul cu orice moment mai puțin plăcut. Când simți că ți s-au înecat corăbiile, găsește un mod de a te regăsi și continuă-ți visul.

Vărsător
De dragul familiei eşti capabil de orice, fiind convins că şi ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriză foarte neplăcută când vei vedea realitatea. Cândva ai ajutat la greu o persoană dragă, iar acum te răsplătește cu indiferență. Îi ceri ajutorul, dar ori e de negăsit, ori găsește scuze de necrezut sau pur și simplu te refuză într-un mod direct și dureros.

Pești
Familia e prioritatea numărul unul. Le acorzi mai mult timp ca de obicei celor dragi, ba chiar simţi o nevoie intensă de a sta în compania lor, poate şi pentru că ei vor şti să te facă să uiți de orice greutate prin vorbele lor clade și prin starea de bine pe care ți-o transmit. O vizită la rude pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme va avea un efect și mai bun asupra ta. Sursa huff.ro