Horoscop Mihai Voropchievici! Ce ne așteaptă până la finalul anului. Vești bune pentru Gemeni

Berbec

Unele probleme medicale ascunse acum vor ieși la iveală și va trebui să vă controlați sistemul nervos pentru că imunitatea va fi scăzută.

Stați în alertă când vine vorba de sănătate! Beneficiile apar atât timp cât vă conformați unor reguli și nu neglijați munca.

Taur

Starea de bine, bogăția, locul de muncă, sănătatea, cu toate stați bine, dar ceea ce întregește un tot unitar este starea de afectivitate.

Dacă v-ați găsit partener și vă este bine pe plan amoros, lucrurile vor merge de la sine. Trebuie să primeze iubirea, dar încercați să vă stabiliți niște limite. Atenție că vin încărcături karmice din urmă!

Gemeni

Veți călători foarte mult și veți începe să vă maturizați. Din cauza imprudenței voastre, puteți fi implicați într-un proces, într-un litigiu.

Încercați să vă controlați stările de agitație, inclusiv în dragoste mai ales că este un an cu procreere rapidă.

Aveți grijă să nu cădeți în plasa unei persoane care să vă pună, spre finalul anului, cu un copilaș în brațe și să vă lege astfel de mâini și de picioare.

Rac

Veți fi ajutați pe toate planuri pentru a avea succes. Este posibil să primiți o mărire de salariu și să vă cumpărați o căsuță nouă sau să faceți schimbări în locuința actuală.

Necazuri ar putea apărea, însă nu atât de mari încât să nu le faceți față.

Leu

Căutați beneficii, puteți schimba domiciliul, jobul, țara, sau poate chiar partenerul de viață. Dragostea poate părea la locul de muncă și trebui să o primiți cu brațele deschise.

Nu împrumutați lucruri importante și evitați să semnați contracte înainte de a citi printre „literele mici”.

Fecioară

Sănătatea se îmbunătățește, dar trebuie monitorizată cu mare atenție. Învățați să vă adaptați și în dragoste, nu doar în afaceri.

Fiți mai selectivi, pentru că doar așa veți avea parte de succes pe toate planurile.

Balanță

Munca serioasă aduce succesul, așa că veți avea parte de o perioadă benefică din toate punctele de vedere.

Echilibrarea bugetului vă va preocupa din ce în ce mai mult și veți învăța să nu mai fiți risipitor ca înainte.

Scorpion

Va fi un progres financiar. Veți fi mai buni la suflet și nu veți mai duce grija banilor. Cel puțin nu la fel ca în ultima perioadă.

Stima de sine va crește și ea, iar asta nu poate decât să aducă beneficii pe toate planurile.

Săgetător

Cariera și prieteniile sunt extrem de importante. Sănătatea pare să aibă unele fluctuații, așa că nu ar strica să consultați un medic.

Mici probleme ar putea apărea și în plan financiar, semn că proiectele în care vă implicați nu au succesul scontat. Sau cel puțin nu la fel de repede pe cât v-ați aștepta.

Capricorn

Încercați să faceți ordine acolo unde nu e cazul. Fiți atenți și maleabili în cuplu. E o perioadă în care trebuie să intuiți singuri ce este bine pentru voi și ce vă poate face rău. Eliminați certurile. Nu fac bine nimănui și știți asta.

Vărsător

Acumularea e pe primul plan, așa că nu neglijați activitățile de orice fel. Dacă sunteți căsătoriți, încercați să readuceți armonia în cuplu printr-o serie de experiențe noi.

Petreceți puțin timp împreună departe de grijile cotidiene și lucrurile își vor urma cursul firesc.

Pești

Preocupările pentru avansare sunt importante, dar nu trebuie neglijate trăirile adevărate. În plus, faceți cumva să scăpați de datorii.

Nu de alta, dar se adună și încep să atârne foarte greu pe umeri voștri. Primiți o mărire de salariu, așa că e momentul să le stingeți. Sursa ombun.net