Horoscop Mihai Voropchievici şi Camelia Pătrăşcanu pana la Revelion. Leii intră ca nişte învingători în 2021

Numerologul Mihai Voropchievici şi astrologul Camelia Pătrăşcanu au prezentat previziunile astrale pentru final de an.

Mihai Voropchievici:

HOROSCOP Berbec – acești nativi sunt puțin de-a îndoaselea în această perioada, vor fi întârzieri. Pentru Berbeci se va produce un salt calitativ în existența lor. Va fi ceva fantastic de benefic.

Camelia Pătrăşcanu:

HOROSCOP. Berbec – atmosferă foarte liniștită și foarte caldă în familie. Finalul de an este foarte relaționist.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Taur – intră în discutii pentru a rezolva niște probleme. Este tot încăpățânat. Trebuie să angreneze o discuție în familie sau cu cei apropiați.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Taur – Au o perioada care începe agitat. Atmosfera este frumoasă spre final în familie. Trebuie să se acomodeze cu situațiile. Tot felul de mărturisiri.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Gemeni – Dumnezeu le oferă protecție totală în ultima lună a anului. Vor avea protecție împotriva tuturor forțelor malefice, gândurilor negre, a energiilor negative.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Gemeni – Se gândesc la bani. Pot primi multe sfaturi. La inceput de decembrie au o atenționare pentru sănătate și o petrecere la final de an.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Rac – au o nebuloasă în minte. Un fel de mister pe care nu îl poate desluși nimeni. S-au cufundat în griji, în lucruri tainice. Sunt cufundați într-un total mister. Doar o forță divină îi poate ajuta.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Rac – Au o stare mai specială. Vor să își pună viața în ordine, dar următoarele zile sunt minunate. Se simt utili acolo unde se află.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Leu – Vor afla un adevăr fantastic de important, care le poate schimba viața. S-ar putea să vină cererea în căsătorie.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Leu – Să fie atenți la sănătatea lor când au o dispoziție un pic mai nostalgică. Atmosferă foarte frumoasă la final de an.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Fecioară – este o săptămână de dragoste, de ceva nou și fierbinte. Dacă nu stabilise unde face Revelionul, aceasta e oportunitatea de a afla. Trebuie să fie pasionali și exuberanți

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Fecioară – Au grijă să îi mulțumească pe cei din jur. Sunt foarte eficiente și știu să rezolve lucrurile.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Balanța – sunt pe o poșghiță de gheață foarte subțire. Cineva i-a atenționat și s-ar putea să explodeze. Atenție mare la cum reacționați cu cei din jur și cum vă purtați. Ce spuneți e greu de întors.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Balanță – Ar dori ca lucrurile să iasă perfect, dar mai sunt și surprize pentru ele. Atenție la sănătate .

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Scorpion – Fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele se împlinesc.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Scorpion – Sunt plini de responsabilitate, indiferent care sunt sarcinile lor. Dacă fac treaba bine, ies bine și la bani.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Săgetător – Schimbă macazul. Abordați alfel problemele care vă interesează. Trebuie o schimbare de atitudine totală.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Săgetător – Atmosfera este frumoasă pentru ei. Se simt iubiți. Au hartă bună. Finalul de an îl petrec cu prietenii.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Capricorn – se ceartă cu Balanța. Va fi o dispută furtunoasă. Își vor impune punctul de vedere. Puteți câștiga și fără a antama o bătălie.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Capricorn – Va fi un Crăciun de neuitat. Dicuțiile cu partenerul sunt foarte importante.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Vărsător – trebuie să se pregătească de o suită de schimbări majore în perioada imediat următoare.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Vărsător – Aleargă mult, dar este muniunat. Sunt într-o formă foarte bună. La final de an au aspecte bune și se bucură de tot felul de avantaje.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Pești – au un gând, o schimbare a loculului de muncă sau a locuinței. Pregătesc un Revelion incredibil, însă vor munci și acolo.

Camelia Pătrăşcanu

HOROSCOP. Pești – Au nevoie de iubire și de tandrețe. Sunt foarte sensibili. Muncesc foarte mult. Multe discuții destul de sincere. La final de an vin cadourile frumoase. Sursa ombun.net