Horoscop Minerva pentru final de săptămâna și weekend! Ce face Marte Retrograd cu zodiile

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Berbec

S-ar putea să te simți plictisit și frustrat în ce privește direcția pe care o ia viața ta. Te simți bombardat cu responsabilități, fără să mai ai timp să faci ceea ce ai vrea să faci cu adevărat. Ai alte interese de urmărit, dar nu ai timp să le urmărești. Este frustrant. S-ar putea să dorești să îți regândești prioritățile.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Taur
Ești mai puțin optimist și energic decât de obicei. Ai senzația că gândurile sunt prea lente iar mintea nu te mai ajută, de fapt, îți simți întreg corpul așa. Fie că ai răcit de la aerul condiționat, fie ești descurajat și debusolat. Ar fi o săptămână bună să îți iei liber. Posibil ca unele probleme din trecut să te bântuie. Poate că ar trebui să le conștientizezi odată pentru totdeauna și să scapi de ele.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 – Gemeni
S-ar putea să fii îngrijorat în legătură cu banii săptămâna aceasta. Poate că nu este creșterea la care sperai. Poate că un proiect profesional nu a funcționat așa cum trebuia. Acum este momentul pui în prasctică ingeniozitatea ta proverbială și să găsești o modalitate de a câștiga banii de care ai nevoie. Ai încredere în tine! Ai cunoștințele și instrumentele necesare pentru a o face. Te așteaptă o bună oportunitate te așteaptă.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Rac
Banii pe care îi aștepți de mult timp s-ar putea să vină săptămâna aceasta, dar așteaptă-te să alergi ceva pentru a-i obține. Planurile pentru viitoarele proiecte financiare ar putea fi bătute în cuie, deși este important să iei în considerare toate aspectele cu atenție și să nu te grăbești.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Leu
O persoană specială din viața ta poate avea probleme cu colegii de serviciu. Nu o/îl consola. Este puțin probabil ca partenera ta/tău să dorească un umăr pe care să plângă, mai de grabă sunt necesare soluții. Dacă nu ai, fii doar un bun ascultător. Pe de altă parte este important să ieșiți și să faceți mișcare. Dacă vremea este bună, faceți o plimbare lungă. Dacă nu, urmați un curs de exerciții online. O sa vă simțiți mai bine.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Fecioară
În această săptămână probabil că vei lucra din greu în culise, mai mult ca sigur pregătești un proiect pe care alții să-l facă public sau instruiești oamenii pentru un fel de performanță virtuală. Vei cheltui multă energie în cursul finalizării acestei corvoade, dar probabil vei simți că a meritat totul.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Balanță

Prietenii ar putea să te ademenească să li te alături într-o scurtă excursie, de o zi, undev în țară. Este o zi minunată pentru a face o astfel de ieșire, așa că dacă este posibil, fă-o. Probabil că ai lucrat din greu și trebuie să te relaxezi puțin.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Scorpion
Emoțiile ar putea fi intense la locul de muncă săptămâna aceasta, deoarece proiectele importante se apropie de termen. Poți sta la muncă mai mult timp decât de obicei. Temperamentele și impusivitatea colegilor pot izbucni, dar tu va trebui să fii calm și să îți vezi de muncă. În ceea ce privește aspectul financiar, plățile pentru tot ceea ce faci săptămâna aceasta ar trebui să merite efortul.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Săgetător
Săptămâna aceasta ar trebui să te simți deosebit de sexy și relațiile cu partenerii indiferent dacă sunt de afaceri, de serviciu sau sentimental și care ar trebui să meargă bine. Pasiunile voastre tale intense, liniile de comunicare sunt deschise și aprecierea unul față de celălalt este foarte mare. Am putea vorbi chiar despre o călătorie lungă împreună în viitor. Planifică o seară de neuitat în doi. Veți avea despre ce să discutați!

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Capricorn
Starea ta de spirit poate fi puțin detașată și împrăștiată săptămâna aceasta. Această atitudine îți poate creea probleme dacă nu ești atent. Asigură-te că ești cel puțin un picior pe pământ dacă nu cu amândouă. Este important să rămâi ancorat în realitate sau te-ai putea trezi într-un ocean fără colac de salvare. Simte-te liber și implică-te mai profund într-un proiect pe care altfel l-ai putea lăsa altora.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Vărsător
Experiențe neobișnuite pot da naștere unui interes puternic pentru științe sau practici oculte precum astrologia sau alchimia. Acesta este un moment excelent pentru a începe să apelezi la astefel de practici sau pentru a începe un studiu de astrologie. Săptămâna îți poate aduce bani, posibil salariul sau dintr-o altă resursă. Ar putea fi un cadou sau un împrumut rambursat. Înclinația ta ar putea fi să ieși și să-i cheltui pe toți, așa că ai grjă!

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 Pești
Supărările din casă sau din comunitatea în care trăiești pot duce la o decizie bruscă de a-ți schimba domiciliul și de aici o mare agitație. S-ar putea să nu fii încă sigur unde te vei muta. Organizarea și disciplina sunt vitale în astfel de momente. Ar putea fi util să faci liste și să tai fiecare sarcină pe măsură ce o închei. Nu intra în panică. Acest lucru s-ar putea dovedi a fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată. Sursa huff.ro