Horoscop realizat de Cristina Demetrescu, astrologul care a prezis încă din 2019 perioada grea prin care trecem: “Suntem pe o karmă de agresivitate”

Astrele anunță o perioadă intensă în următoarea perioadă, deoarece planeta Marte a intrat în zodia Berbec, încă din 29 iunie, şi vor apărea lucruri noi, neașteptate. Mai este și Luna neagră care poate determina unele începuturi mai puțin benefice, pași greșiți.

Astrologul Cristina Demetrescu anunță anumite tensiuni pe karma de agresivitate, în această perioadă. Atenție sporită la ce se întâmplă în jur, atenție la detalii, avertizează astrologul. Racii sunt vizați pentru schimbări majore, iar Capricornul duce în spate toată forţa astrală a planetelor grele. Horoscopul realizat de astrologul Cristina Demetrescu pntru următoarea perioadă

Berbec

Berbecul este omul ideilor. Pe el nu îl poți opri din drumul lui. Poate fi tensionat pentru că miz este mare. Se încurajează singur, dar sunt și momente în care se simte deznădăjduit. Vor ca lucrurile să se întâmple când vo ei. Nu stau bine cu răbdarea.

Taur

Ar putea avea un blocaj legat de călătorii, din cauza unor probleme de sănătate. El trebuie să fie atent la ce spune, pentru că axa comunicării intră cumva în tensiune cu conflicte sau duşmani. Există și tensiuni care pot descuraja.

Gemeni

Gemenii au o incompatibilitate în zona prietenilor sau a celor pe care se bazează şi axa financiară. Adică, tot ce fac trebuie să facă singuri, pe propriile forţe şi să nu aştepte schimbări de nicăieri.

Rac

Stau bine cu sănătatea, cel puţin până în august, iar dacă apare ceva, au posibilitatea de a diagnotica corect anumite lucruri, astfel încât situaţia să nu se agraveze și să găsească rezolvări încă de la început.

Leu

Pentru Lei este o perioadă proastă pentru călătorii, o perioadă neinspirată pentru cei care vor să urmeze studii superioare şi s-ar putea să nu ştie în ce direcţie să meargă. Se vor simţi mult mai bine după 22 iulie, când Soarele trece în zodia lor.

Fecioară

O perioadă bună din punct de vedere profesional, se bucură de pentru asta, dar sentimental, personal, în relaţia de iubire sau cea cu copiii, Fecioara poate lua decizii oarecum greşite

Balanță

Balanțele au perspective bune de când destinul a intrat în zodia Gemeni, îşi pot face planuri de viitor, dacă sunt independente. Nativul trebuie să își urmeze planurile și să nu fie împiedicat de nimic. Orice problemă are o soluție.

Scorpion

Au planete foarte puternice în zona studiilor, a drumurilor. Poate demarează anumite activităţi comerciale pe cont propriu, adică de a nu mai depinde de cineva. Este important să facă alegerile corecte.

Săgetător

Cei care au viaţa sentimentală, aici e puţină tensiune, sunt lucruri noi care se întâmplă şi pentru că e un segment emoţional, Săgetătorul ar putea să aibă de suferit, pentru că lucrurile pot scăpa puţin de sub control în această perioadă.

Capricorn

Pe el este toată forţa astrală a planetelor grele. Unii Capricorni pot schimba lumea, alții vor avea parte de adevărate seisme, tocmai ca să se proceseze anumite schimbări. Sunt etape din viaţa lor care se termină şi altele care se deschid.

Vărsător

E o perioadă de iluminare, astfel că, dacă sunt şi oameni credincioşi, vor păşi victorioşi şi triumfători în anul 2021. Atenţie şi la drumuri, accidente, răniri, pentru că Marte şi Luna neagră în Berbec aduc viteză, e o perioadă de precauţie.

Pești

Nativii trebuie să-şi construiască acum profesii independente, mai ales cei care au avut de suferit în această perioadă. Au nişte aspecte foarte frumoase şi puternice de care pot beneficia până la sfârşitul anului, scrie fanatik