Horoscopul 24 august 2020. Vesti bune pentru 3 zodii in aceasta zi

Berbec

Un început de săptămână destul de tensionat, dar pentru nativii, care vor să facă o schimbare, lucrurile se vor așeza așa cum își doresc, după mult stres și agitație interioară. Pentru alții, posibile vești financiare neașteptate.

Taur

Vești neașteptate de la cineva drag sau chiar persoana iubită. Poate fi vorba de un cadou sau o surpriză, o declarație de dragoste. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește și se reiau aspecte mai vechi, neclarificate, care se lămuresc acum.

Gemeni

Dimineața va începe cu mici tensiuni. Vă veți supăra din cauya unor situașii la servciu sau pentru că un proiect nu se finalizează așa cum se dorește. Ideal ar fi să nu vă pierdeți calmul și să nu renunțați la planurile pe care le-ați făcut.

Rac

Îţi poate aduce o creştere a popularităţii, cunoştinţe şi colaboratori noi, idei inspirate, propuneri inedite şi avantajoase. Dacă eşti atent la detalii şi îţi asculţi intuiţia, poţi face alegeri benefice, în pofida intenţiilor nu tocmai ortodoxe din spatele unor oferte sau promisiuni.

Leu

Ești copleșit de o agitație emoțională. Poate fi din cauza neîncrederii. Ți-ai pierdut optimismul. Așteptările pe care le-ai proiectat asupra celor din jur îți fac rău și ție. Fii puțin mai categoric, prea ești în bătaia vântului.

Fecioară

Multe Fecioare vor avea șansa să facă un pas important în carieră. Poate fi vorba de o avansare la care ați lucrat mult. Sunteți energici, cu poftă de viață și reușiți să vedeți viața altfel, cu alți ochi.

Balanță

Este un prilej bun şi pentru demersuri legate de schimbarea locuinţei sau mici schimbări în casa în care locuiți. Sunteți sprijinit în demersurile care necesită învestiţii, schimbări, avansare. Cineva vă întoarce un serviciu.

Scorpion

Unii Scorpioni se pun la masa negocierilor și fac planuri de atac, de ascensiune. Nu mai vor să bată pasul pe loc și vor primi ajutor și susținere din partea apropiaților. veți grijă, totuși, la micile discuții de acasă.

Săgetător

Este o zi frumoasă, dacă ştii să te laşi dus de ceea ce simţi şi să ignori orice gând pesimist. Partenerul de viaţă îţi este un bun aliat şi o sursă veritabilă de inspiraţie, aşa că ascultă ce are de spus.

Capricorn

Vor începe săptămâna cu gândul la schimbare. Au muncit mult și au așteptat, au avut răbdare, deși nu este punctul lor forte. De aceea, vor fi răsplătiți. Ceva bun va veni către ei. Își schimbă locuința, servicul și poate chiar partenerul.

Vărsător

Pe parcursul zilei poţi avea parte şi de surprize plăcute sau schimbări pozitive în program. Astăzi e important să fii atent la detalii, să asculţi cu atenţie, să fii creativ în coumunicare şi să fii gata să accepţi propunerile cu care rezonezi

Pești

Sunteți tare obosiți, chiar dacă săptămâna abia începe. Voi aveți de recuperat din trecut. În plus, ceva probleme de sănătate vă dau bătăi de cap. Nu ar strica să treceți pe la medic. Sursa ombun.net