Ieri cânta cu ei, azi îi duce cu avionul. Mihai Sturzu s-a lasat de muzica si de politica si s-a facut pilot. Cati bani castiga

Mihai Sturzu a cântat în trupa Hi-Q, a fost moderator, politician, dar azi îşi duce colegii de breaslă peste hotare.

Paul Surugiu-Fuego a avut surpriza să constate că pilotul aeronavei cu care a zburat în Israel, la Eilat, era nimeni altul decât Mihai Sturzu.

Are numai 39 de ani, dar a încercat de toate până la vârsta asta. Mihai Sturzu a fost cântăreţ şi politician, dar acum este pilot de linie, fiind angajatul unei companii aeriene low-cost, care transportă pasagerii în Europa şi nu numai.

La câteva zile după Revelion, el a pilotat avionul în care se aflau foştii săi colegi de breaslă, Paul Surugiu-Fuego,

Adrian Enache, însoţit de cei doi copii ai săi, Diana şi David, Iuliana Marciuc, dar şi scriitoarea şi textiera Rodica Elena Lupu, care s-au bucurat să îl revadă în această postură pe fostul membru al trupei Hi-Q.

Artiştii care l-au întâlnit pe Mihai la bordul avionului s-au fotografiat şi au vorbit cu el, iar acesta a fost şi el încântat de faptul că are ocazia, ca pilot, să-şi ducă foştii colegi peste hotare.

A fost şi deputat timp de 4 ani

De altfel, pe parcursul curselor pe care le face, el este o adevărată surpriză pentru mulţi pasageri care, în anii de glorie ai formaţiei, au cântat de zeci de ori piesele lansate de Hi-Q.

Acum nu le vine să creadă când îl recunosc pe fostul solist îmbrăcat în uniforma de pilot, “cântând” la comenzile unui Airbus 320.

Citeste continuarea