Inca o lovitura pentru Antena 1. Cosmin Selesi, depistat cu noul virus. Cum s-a infectat

Dupa Marcel Pavel si Ozana Barabancea, inca o vedeta a fost testata pozitiv. Esta vorba despre Cosmin Selesi. Prezentatorul a intrat in contact cu Marcel Pavel.

Artistul si-a facut testele si au iesit pozitive. In momentul de fata se afla intenat in spital pentru analize mai amanuntite.

Cu putin timp in urma, Ozana Barabancea a fost internata la Institutul „Matei Bals” din capitala, la sectia pentru copii. Institutul are toate locurile ocupate, dupa cum declara medicul Adrian Marinescu.

“In momentul asta nu sunt locuri libere si este clar ca cifrele din ultimele zile se vad in plan practic, la spitalele de boli infectioase. Sigur ca vom face si externari si lucrurile vor merge in continuare.

Trebuie tras un semnal de alarma. Daca situatia va merge in sensul cresterii acestui numar de imbolnaviri, sa se depaseasca de capacitatea de internare, si in sectiile normale si la ATI.”

Cum se simte Ozana Barabancea. Potrivit Click, Ozana Barabancea are o forma asimptomatica a bolii si se simte bine.

„A intrat in contact cu Marcel Pavel si se afla deja in spital, la Matei Bals”, a spus o sursa din anturajul vedetei.

Contactata de jurnalisti, artista nu a vrut sa dea amanunte despre starea sa. „Nu vreau sa fac nicio declaratie! Nu mai insistati!”, a spus Ozana Barabancea scrie ombun.net