Investiție surprinzătoare pentru frații Dedeman. Pe ce își cheltuie milioanele

Patronii Dedeman au în proiect o nouă afacere. Frații Pavăl, cei care dețin firma arhicunoscută în România, au cumpărat o altă companie și au de gând să dezvolte un parc logistic la Bacău.

Frații Dedeman au un nou proiect în care vor să își investească milioanele
Asftel, frații Dragoș și Adrian Pavăl vor să dezvolte o altă industrie marcantă pentru piața din România.

Încă din mai Paval Holding, firma deținută de cei doi frați a cumpărat 80% din acțiunile de la Eli 6 Industrial.

Pentru acest proiect logistic investiția va fi de 25 sau 30 de milioane de euro. Ionuț Dumitrescu, care este partenerul fraților ce dețin Dedeman încă din august 2019, mai deține încă două terenuri în Craiova, care este aproape de fabrica Ford, dar și în Târgoviște, în apropierea fabricii Arctic.

Proiectul pe care vor să îl dezvolte cei de la Dedeman în colaborare cu Ionuț Dumitrescu nu este afectat de pandemia de coronavirus, după cum a declarat chiar acesta din urmă.

Proiectul de aici va avea o suprafață de circa 65.000 de metri pătrați, pentru că avem un teren de 13 hectare. Încă nu am stabilit când vom demara proiectul. Situația creată de pandemie nu ne afectează deciziile, pentru că sectorul industrial este cel mai puțin afectat.” Ionuț Dumitrescu, proprietarul Element Industrial.

Adrian și Dragoș Pavăl au început de jos și au construit Dedeman de la zero
Pentru cei doi frați nu a fost mereu așa ușor cum este acum. Ei au construit businessul pe care îl dețin de la zero, fără niciun fel de ajutor.

Părinţii mei sunt oameni simpli, de la ţară. Chiar dacă nu au făcut şcoli înalte, au o înţelepciune a lor. Norocul nostru a fost să avem părinţi înţelepţi, care ne-au educat şi ne-au format astfel încât să înţelegem că fără muncă nu poţi obţine niciodată nimic. Originea modestă n-a fost niciodată o povară, din contră, m-a ajutat enorm”, declara Dragoş Pavăl.

Acum, Dedeman poate ține piept companiilor din Vest, fiind singura companie 100% românească, fără investiții de capital străin.