Îți dau lacrimile! Ce a dezvăluit Kamara despre fiul său, Leon

Kamara de la “Alb Negru” se simte vinovat pentru starea de sănătate a fiului sau Leon. Prezent la Antena Stars, cântărețul și-a deschis inima și a povestit drama prin care trece și regretele acestuia.

Suferința unui copil este cu sigutanta și suferința unui părinte. Așa este cazul și lui Kamara, îndrăgitului cântăreț de la “Alb Negru”, care se simte vinovat pentru situația în care se află fiul său.

Deși Kamara încearcă din răsputeri să ofere tratamentele necesare fiului său, vedeta se simte copleșită și crede că el este vinovat pentru tot ceea se se întâmplă în viața lui Leon.

Kamara îl învinovățește pe medicul care a asistat la nașterea lui Leon
Tot Kamara a povestit o parte din planurile pe care le are, cu privire la următoarele tratamente pe care le vă face micuțul. “Dacă nu ne închid, plecăm la Barcelona pentru o serie de recuperare de două săptămâni. Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea.

Altfel Oană nu ar fi născut în acea zi, nu prin cezariană, nu la Constanța și nu cu acel medic, ci cu cel de aici de la București. Era periculos să nască natural, putea păți și ea ceva. Ni s-a dat norocul să nu pățîn ceva mai rău de atât. Consider că este o încercare pentru mine, pentru el, pentru toată familia”, a mărturisit Kamara la Antena Stars. “Dacă nu se năștea așa, nu ar mai fi fost Leon de acum”
Kamara însă se declară fermecat de copilul său: “Dacă nu se năștea așa, nu ar mai fi fost Leon de acum, cu farmecul lui, cu cântecele lui, cu bunătatea lui. M-a văzut într-o zi supărat din cauza unui comentariu rasist asupra mea, culmea, artist și el, și s-a uitat la mine și mi-a zis . Și mi s-a luat supărarea instant”, a mărturisit cu sinceritate Kamara.

Erorile medicale au dezvoltat problemele lui Leon

Desi reticent la problemele micuțului Leon, Kamara este cel care povestește despre erorile sistemului de sănătate din România, mai ales că nașterea copilului sau a fost forțată. Astfel că, acesta îi învinovățește pe medici pentru starea de sănătatea gravă a fiului său.

Acesta ar suferi de rizotomie dorsală, din pricina căreia nu se poate deplasa ca orice copil normal și sănătos. Kamara a reușit însă să își ducă micuțul la clinici particulare din Germania și Canada pentru tratamente de specialitate. scrie redactia.ro